Jak vyvýšit kuchyňskou linku?

Dobrý den, Koupili jsme si s manželem novou kuchyňskou linku, ale nějak jsme něco nedomysleli. Kuchyňská linka je 82cm vysoká + 3cm pracovní deska, ale my bychom jí chtěli ještě vyšší. Chtěli bychom aby měla 95cm a napadlo nás, že na zem vyzdíme jakoby schod a na ten dáme kuchyň. Nebo jak by jste to řešili vy?? Máte někdo podezděnou linku? Popřípadě máte fotku jak to vypadá?? mě se ten nápad velmi líbí, ale neumím si to tak úplně představit. Předem děkuji za Vaše odpovědi a nápady...
Odpovědět
já bych koukla, jestli se daji koupit vyšší nožičky, na kterých skříně linky sedí a pak dodělala vyšší sokl
Odpovědět
Profilova fotka
jak píše breberka, vyřešit to nožičkama, my jsme tedy teď zvyšovaly špalíčky (nouzovka pro starou linku) soklík bych nedělala.
Odpovědět
Jedna moznost su nozicky, druha moznost hrubka pracovnej dosky 4cm, tretia moznost na skrinky pod pracovnu dosku polozit dosticky, ktore ju zdvihnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše deto_oesya - dát pod pracovní desku dvě dlouhé desky...takhle to mám řešené já, jen s tím, že je ta mezera dělaná pro bezúchytkové otvírání dvířek... ;-)
Odpovědět
u truhlare sezenes vyssi nozicky, nebo i v nejakym truhlarskym obchode- spojovaci material. na ty nozicky se da uriznout lamino, drevo nebo material z ktereho mas linku a pres nejaky drobny drzaky se to cele pricvakne na ty nozicky. takze nebudes ty nozicky mit videt a bude to vypadat jak sokl.. tak to mam ja..
Odpovědět
Profilova fotka
@bumbrlinka je ta linka na nožičkách, nebo je to takový ten "sektor" - skrinka vč. sokle.
Odpovědět
Profilova fotka
také máme na skříňkách pod pracovní deskou vložené mezikusy, tím je zvýšená plocha desky + jako bonus je zvětšený objem skříněk
Odpovědět
Profilova fotka
Máme nastavovatelné nožičky,které jsou pak zakryté soklem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?