Jaká madla jsou nejlepší na údržbu, otvírání a bezpečnost a vzhled?

Profilova fotka
Nevím si rady s úchytky. Chtěla jsem taková jak jsou na fotce abyhc neměla doma jen bílé fošny. Viz foto z netu. Pak jsme se zajímala o U ale nevím. No co je nejjednodušší na udžbu? Madl v prostoru fakt ne. Pořád to ne kuhyni co mám dokola drhnu kolem toho a je to fakt na nic...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj co myslis tim "U" - myslis tohle? https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.ne...
Odpovědět
@ninjatka Taky budu mít bezúchytkovou kuchyni, takže to možná bude znít blbě, ale drhnout budeš i tak, když nebude zapatlané madlo, tak bude ta "drážka" za kterou budeš chytat....nevybereš si, je to podle mě spíše otázka designu...no a u mě šikovnosti, protože o madla se pořád někde bouchám :-D. A zvlášť do toho na fotce budeš pořád drobit a kapat....no nevím, ale vypadá to krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že tyhle úchytky co jsou na fotce se budou umývat hůře ne? My máme klasické matné, šedé, zaoblené, aby se nikdo nezachytil nebo nepraštil a spokojenost. Teda převážně vaří ona a ona si je taky vybrala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky Asi jo ale nebudet se to patlat? Jkao třeba mě se líbil i ten push ( ty co se stlačí a skřínka se otevře ale pak jsme si říkala ty otisky no fůj. A hned jsme z tak blbého nápadu odstoupila.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Já ty samo otvírací nechci, budou jen upatlané. A jedna usměvná historka. Byla jsme s tříletým synkem v studiu. A on se o nějakou opřel a otvřel se šuplík! Pak se otočit a otřel se o jinou a šupotevřela se skřínka :-D :-D :-D Nic méně říkám tak to fakt rozhodlo, že ne. Máme druhé dítě 4.měsíční a ještě alespon jedno plánujeme. No ta představa, že chodím jen zavírat push :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak budu ráda, za další rady. To dorbění mě nenapadlo :-D :-D :-D sakra
Odpovědět
@ninjatka Jo s detma je sranda. U tebe vidim jedine reseni. Rukavice. Zadne patlani, zadne otisky :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ninjatka maximalne to bude "opatlany" z ty strany co nebude videt :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?