Jaké jste zvolily barvy a materiály v kuchyni?

Stavime rodinny dum a zaciname resit kuchyn. Premyslime o kombinaci bilych lesklych skrinek dole a orechu nahore. Nevime ale jakou barvu a material desky pouzit, urcite ale ne orech. Co by jste rekli na bilou, bezovou nebo sedou desku? Podlaha bude z dlazdic nejake svetle barvy (kremova, bezova, svetle bezovo seda). ? Jaky obklad by jste dali pri barvach teto kuchyne za obklady na zed - dlazdice v nejakych priordnich barvach? Pouzily by jste pri teto kuchyni chromove uchytky a nebo to udelali bez? A co ryhy ve skrinkach a nebo hladke bez ryh? Jaky drez? Jake barvy a materialy jste zvolily pro kuchyn vy vcetne podlahy a obkladu, uchytek a ryh nebo hladke skrinky? Jaky drez? Jakou firmu jste si vybrali a na kolik Vas kuchyn vysla? Diky za inspirace.:)
Odpovědět
mame kombinaci bile mat a orech, desku orech. nelibika se mi zadna jina, chtela jsem jen dve barvy. i jsem kvuli tomu menila merano na orech, pac v meranu nebyla deska, foto mam v albu, pro predstavu. jinak taky sem puvodne chtela dolni skrinky jiny nez horni a jak se to menilo a jak je to nakonec je v albu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít dole lamino antracit vysoký lesk, nahoře bílá vysoký lesk. Úchytky chrom lesklý, desku pravděpodobně šedou (nebo nějakou světlou, ještě řeším, původně měla být tmavá, ale ta se mi přestává líbit). Dřez bude granitový - barvu zvolím dle vybrané pracovní desky. Na podlaze bude stejně jako v celém bytě podlaha FatraClick dub toskánský, za linkou bude asi sklo nebo případně vytáhnu tu světlou desku i na zeď.
Odpovědět
Profilova fotka
@boruvka37 Podlahu jsem vybrala 3 vrstvovou parketu Dub Stone a pred linku asi 1 m vinyl click podlahu bridlice, nebo beton dekor, kuchyn. linku korpus a nektera dvirka Wenge natural , ostatni dvirka ktera prevazuji - Dub svetly Sonoma.. Pracovni deska se rozhoduji mezi Valentino hnede a sede, nebo Tabacco..Kdybych mela vice penizku, sla bych do Novolith desky..je uzasna..volila bych tu tmavou.. No a za linku jsem nechala nacenit bezpecnostni Grafosklo se sitotiskem..motiv asi neco z prirody /ledova struktura, oblaka, voda, nebo zelen../..Uchytky vubec nechci, zvolim narazeci profily, mam male deti a uz byla o uchytku i nehoda..Drez zatim mam vybrany neco ve stylu granit lava / takovy cerny/..Firmu sehnal manzel, zatim jsem s truhlarem nemluvila, ale chystam se v nejblizsi dobe.. Pro barevnou variantu cos uvedla, bych volila pracovni desku v sede / dekory bridlice, beton a pod../ http://www.salu.cz/narazeci-uchytkove...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Já osobně mám rád hodně barevné a lesklé věci, hodně se mi líbí třeba lacobel. Přikládám pár fotek různých kuchyní a odkaz na článek, kde se můžete inspirovat ohledně barev: http://www.modrastrecha.cz/katalog/fi...
Odpovědět
Profilova fotka
V posledních letech letí lesklé povrchny, ale pokud se nechcete stát otroky úklidu nebo máte malé děti, nedoporučuju: stačí se podívat do kuchyňských studií a obtisknout ruku, všimněte si taky množství škrábanců zblízka. Vybrala jsem si tedy matné hladké lamino v zelené pistácioné barvě, k tomu šedou desku se vzorem droboučkých čtverečků a ten samý materiál na zadní stěnu. Vypadá to celistvě a hodí se k nerezovým spotřebičům. Na zemi šedošedá dlažba. Jo a okno je bílé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?