Jaké máte úchyty na kuchyňských dvířkách? Lesklé/matné?

Nechávám si dělat bílou kuchyni a jako zadní desku budu mít sklo. Řeším jestli použít lesklou uchytku nebo matnou. Lesklá se mi hodně líbí a řekla bych, že i kuchyni pozvedne, ale prej se dávají spíš matný, tak budu ráda když mi poradíte, nevím jak se rozhodnout a taky se bojím jak se bude lesklá udržovat ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě se vyber to, co se ti líbí ;-) Pokud máš ráda lesk a budeš mít za kuchyňskou linkou sklo, tak se asi lesklé úchytky budou hodit. My máme vše v matu, takže máme i úchytky matné - matný chrom. Jestli lesk kuchyni pozvedá, nevím... Podle mě záleží na všem - barvě stěn, ergonomii, vzhled spotřebičů, prostoru a jeho využití :-) Někdo tvrdí, že se lesk udržuje dobře, já mám od kamarádky opačné recence, že lesk už nikdy :-) Nicméně pokud jsou skříňky matné a lesklé bude jen sklo a úchytky, tak bych se údržby asi nebála.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Můžu poprosit o radu jaké úchytky vybrat k naší kuchyni ( foto v albu) Lesk nebo mat děkuji??
Odpovědět
@85jana85 my mame polomat trochu do bronzova a udrzuje se to celkem dobre. Uplny lesk bych asi nedavala a uplny mat taky ne. Zkus neco mezi. Uchytek je nepreberne mnozstvi, urcite vyberete. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme matné a všichni mi závidí, že je nemusím leštit 10x denně :-) ale kdyby se mi líbily lesklé, tak jdu klidně do nich - stejně denně leštím lakovaná dvířka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nezez - neco mezi leskem a matem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme polomat chrom.. vypadá to dobře a navíc je i ergonomicky tvarovaný.. vzadu do oblouku a ve předu rovný.. měli jsme tam na výběr z několika typů a tyhle byly super do ruky i barva se mi líbila.. že je to polomat jsem zjistila až na objednávce.. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Chtěla bych obnovit diskuzi. Myslela jsem, že úchytky do kuchyně budou vybrány raz dva, ale to jsem se teda pěkně spletla. Poradí někdo? Chtěla bych délku cca 48 a cca 60 cm, ale hlavně ne ostré. Líbily se mi úchytky Porta, ale ty jsou ostré jak blázen. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme puvodne vybrane prave Porty a nic ostreho mi na nich teda neprislo - ba naopak, byly nejpohodlnejsi ze vsech, i chlap za ne krasne vsunul prsty...nakonec jsme dali jiny system otevirani
Odpovědět
Úchytky Porta mám nyní doma a můžu potvrdit, že příště už jiné. Mají ostré rohy. Několikrát jsem si o ně udělala dost nehezký šrám na noze. Máme hliníkové.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?