Jaké úchytové profily na spodní dvířka?

Ahoj, prosím můžete poradit jaké úchytové profily použít na spodní dvířka kuch. linky? Našel jsem něco takové, je to lišta po celé délce kuch. linky, dvířka jsou čisté bez úchytu např. http://www.kooplast.cz/data/File/uchy... a nebo jít s úchytem na dvířkách např. http://www.kovaninabytkove.cz/cs/esho... Madla budou vadit, potřebuji něco co je zapuštěného a subtilního.
Odpovědět
@solaris my vybrali prvni variantu. Videli jsme to na vice kuchynich i ve studiu a kamaradka to ma taky,jednoduche a elegantni reseni.
Odpovědět
Profilova fotka
@solaris Také máme to první a je to strašně pohodlné. Jediné minus, na které jsem přišla, že ten profil zabírá místo v šupleti (výškově trošku omezí - vnitřek).
Odpovědět
Profilova fotka
Uchopova lišta (prvni odkaz) je lepsi ale pokud je kuchyne mensich rozmeru tak to neni uplne vhodne - jak pise @lulii, treba pokud mas vestavnou lednici musis pocitat se svislou listou ktera zabira cca4cm. Takze v tvem pripade uchytkova lišta je vhodnejsi (druhy odkaz)
Odpovědět
Ok, díky, jinak jak je to v případě myčky u první varianty? Vejde se tam? Na lednici jsem myslel dat oboustrannou variantu http://www.kooplast.cz/data/File/uchy... Tedy lišta s jedním úchopem by přešla přímo do oboustranného úchopu u ledničky. U té druhé varianty u lednice budou tedy dvě lišty místo jedné, což není zrovna elegantní :(
Odpovědět
případně jiné řešení?
Odpovědět
Profilova fotka
@solaris Myčka se vejde v pohodě. Jinak u lednice bych to dala svisle, bude to hezčí a praktičtější. Do druhé varianty bych určitě nešla. Mám to u koupelnové skříňky a nedokážu si představit mít to v kuchyni. Špatně se mi to chytá, už několikrát jsem si zlámala nehet. Ta první varianta je fakt super, tu doporučuji ;-)
Odpovědět
ok, díky. Fajn je že dvířka jsou v celku, nic není zafrézované atd.
Odpovědět
to druhe ano, ale ne takto zkosenou, meli jsme a spatne se cisti!!! uplne me to stvalo. Kdyz, tak pulkulatou, viz priloha Ta prvni mate nekdo realnou fotku?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?