Jaký zvolit obklad za kuchyňskou linku?

Profilova fotka
Dobrý den chtěla jsem se zeptat nebo spíše poradit o obkladu za kuchyňskou linku. Budu mít velkou 7 metrovou linku v bílé barvě, dvířka folie - lesk, podhledy, boky a pracovní deska bude v tmavě hnědé barvě s motivem dřeva . Jakej by ste tam zvolili obklad? Mám namysli dlaždice jelikož pálené sklo je moc drahé a mně se to ani nelíbí. Děkuji za pomoc :)
Odpovědět
@marry6 my jsme sklo taky nechtěli, šli jsme do velkoformátového obkladu. Mě by se třeba líbila světle šedá, světlounce béžová, nebránila bych se ani bílé...........
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujita béžová mně taky napadla nebo taky něco do hněda.
Odpovědět
Profilova fotka
Je těžké takhle "virtualně" radit, protože neni hnědá jako hnědá a pod. Nejlepsi je v každém případě dávat obklad az po instalaci kuchyni (at uz se jedna o sklo nebo o klasický obklad - u skla to ani jinak nejde) Je to sice pracnejsi ale vysledný efek za to stoji. i když si vezmes vzorky materialu (kuchyne) nekam do obchodu s obklady, bude tam jine svetlo a odstiny budou zkreslené. Proto doporucuji instalovat kuchyn a az nasledne, prímo v mistnosti, vybírat obklad.
Odpovědět
Je pravda, že radit přes internet je hodně těžké :) Ale máme doma hnědou barvu kuchyňské linky a volili jsme černou Mozaiku do toho :) Na údržbu je to fajn a všichni nám ji chválí :)
Odpovědět
My jsme si do kuchyne jako obklad nechali dat desku ze stejného materialu i barvy jako mame pracovní desku :-) za me obrovské plus :-) perfektně se uklizi a i vzhledově to vypadá moc hezky :-)
Odpovědět
Máme linku v dekoru bílého dřeva (modřín), tmavější hnědou desku s mramorováním, za linkou budou velkoformátové bílé matné dlaždice s minimální spárou (série RAKO white collection nejspíš, stěny máme také bílé), aby to co nejvíc splynulo. Podle mě by šly i béžové tóny, capuccino atd.
Odpovědět
A kde jste tu mozaiku našli? My právě vybíráme taky obklad, ale zatím nemůžeme žádný hezký nikde objevit :/
Odpovědět
My jsme ho kupovali v koupenovém studiu kousek od Zlína a vypadá nějak takto http://files.rivesti.cz/200106981-3e7..., ale příjde mi, že tady je to hodně tmavé :/ my máme trošku světlejší :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?