Jakou byste zvolili kuchyni?

Tak jsem byla rozhodnutá pro METOD bodbyn (krémovou, dřív to byla Lindigo) s vinylem v dekoru dřeva, když ale sjíždím obrázky a vidím další návrhy Ikeii, šílím...nevím jakou. Bílá je klasika, je krásná, ale je skoro všude. Zatímco ta šedá bodbyn v kombinaci s šachovnicí na zemi je moc hezká nezvyklá. A co ta černá v kombinaci s hnědým obkladem? Jakou byste si dali? Jakou byste zvolilik dane lince podlahu v dekoru dřeva nebo šachovnici. Díky za postřehy a rady.
Odpovědět
Ahoj, já hlasuju pro černou nebo šedou. Bílá je krásná, ale když se kouknu na alba, má ji skoro každý... Z obrázků, které jsi sem dala, šedá s šachovnicovou podlahou u mě vede. Černá je taky super, ale tam už bych volila světlou podlahu (klidně v dekoru dřeva) a světlé obložení za linkou, aby nebyla kuchyň moc tmavá... :-) Určitě to ale bude vypadat super, ať vybereš kteroukoliv :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrala bych šedou a k tomu spotřebiče v různých barvách (neboa spoň doplňky)
Odpovědět
díky za odpovědí, snad se vás připojí víc
Odpovědět
černá kuchyň, a nebo šedá, ale určitě né šachovnici :-N
Odpovědět
Cernou, ta se mi zda nejvic elegantni, ale tu sachovnici na podlaze ne, ta neni hezka a strasne rychle se to okouka.
Odpovědět
No právě, bojím se, že se mi to okouká...proto jsem chtěla volit bílou klasiku v kombinaci se dřevem...jenomže ta šedá a černá jsou také moc krásné- jiné.....šachovnici chce manžel, strašně se mu líbí, mě až tak ne....
Odpovědět
Já bych taky do šachovnice nesla, ale jinak se mi líbí všechny, nejvíc asi šedá ;-)
Odpovědět
@carisima Videlas tu sedou na zivo? Ja sedou miluju, ale zrovna tahle seda je oskliva. Mne pripada takova hutna, smutna, nudna, nezajimava. Takze fakt nejradsi cernou. Ja si prala cerny ramsjö, to uz se neprodava, takze beru to kremove. Dali jsme tmavou podlahu v dekoru dreva, tak to taky nebude vypadat spatne.
Odpovědět
Ta cerna podle me vypada dobre na te fotce, jak je nasvicena, ale ve skutecnost tak pekna nebude. Sla bych do klasiky bile. Sachovnici bych si nedala. Ta je dobra taky tak maximalne na fotku.
Odpovědět
Profilova fotka
šachovnici určitě ne, s tym se musí zachazet opatrně moc bije do oči. Tá šedivá je moc krasná, chce to ale vydet do opravdy, taky nad ni přemyšlím . Dala bych možna tmavší tmavší dekor pracovní desky a nebo bilou pracovní desku a podlaha klasicke dřevo trochu tmavší(dub). Černá kuchyň je pěkná ale to se na dělaš s utiraním a čištěním. Máme teď černohnědý nábytek (taky ikea) a neustale utirám prach a špina je hned vidět každy fliček. Ale u nas vyraje bílá tu jsme ještě neměli a taky klasika je klasika. Tak až se rozhodneš dej vědět ))) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carisimaŠla bych do tý šedivý s dřevěnou deskou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bílou kuchyň, pracovní deska imitace dubu, na zemi šachovnici (můžeš se podívat ke mně do alba) a zatím se to neokoukalo :) Sice bílou s "dřevěnou" pracovní desku má kdekdo, ale proč asi? Protože to vypadá dobře :-) I když, šedá by mohla být taky pěkná.
Odpovědět
Článek se načítá
Do černé bych nešla, nemám ráda černé interiéry a taky z praktického hlediska - bude na ni všechno vidět. Z těchto barev bych volila určitě bílou, desku a zem v dekoru dřeva - dub. Pokud beru v potaz že bílou nechceš, tak pak bych jako alternativu zvolila tu šedou na poslední fotce, je neokoukaná, elegantní, ani moc světlá, ani příliš tmavá :-) přeji dobrý výběr a pak se pochlub ;-) Jo a tu šachovnici v žádném případě, osobně by mi to začalo lézt na nervy. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem taky pro šedou at už na první nebo třetí fotce.... také chci šedou, ale asi zvolím tmaší šedou... a šachovnice se mi nelíbí, je na mne dost výrázná, a každý si první všimne podlahy místo kuchyně.... takže ta krásná kuchyňská linka pak už nevynikne
Odpovědět
@oksanka07 v týdnu jedeme do ikei udělat návrh kuchyně, tak mrknu na tu šedou naživo, kdyžtak vyfotím v ikeii a pošlu, nejspíš to bude ale fakt klasika bílá, černá je krásná elegantní, ale bojím se, že časem omrzí, navíc máme ikea hemnes bílý v obýváku, takže, aby to korespondovalo dáme asi bílou....ale jsem zvědavá na tu šedouuuuuu :-)
Odpovědět
@katty.w no ta šachvnice je fakt pěkná asi na fotku, já ji teda nepreferuji je hezká, ale taková spíš retro bych řekla....líbí se příteli, nakonec to vyhraje podlaha v dekoru dřeva... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Omlouvám se za vetření do diskuze, ale nevíte někdo, jestli se někde dají sehnat obklady ( bílé "cihličky"), které jsou např . na obrázku výše u šedé kuchyně? Děkuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zajímá mě, jaký obklad je na první fotce?ví někdo přesný název
Odpovědět
Profilova fotka
mě se nejvíc líbí ta tmavá
Odpovědět
Zdravím všechny. Jsem tady nová ,ale chtěla bych vám napsat moji zkušenost s vyřezávanou kuchyni.Ty co tady ukazujete jsou nádherné-překrásné, ale nechtěla bych ani jednu i kdyby my jí dávali zadarmo :-| Jsou šílené nepraktické co se týká umývání, čištění.Mám totiž přesně takovou kuchyni, ale dyzajn dřevěný. Umývání je děs běs, všechny skleněný vytrýnky a vyřezávaný dvířka než umyju, zabere my to celý den. To je moje zkušenost, nechci nikoho poučovat nebo vymlouvat, aby si koupil jinou kuchyni, když se mu líbí právě tahle :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?