Jakou máte zkušenost s baterií z Ikey?

Chtěla bych do kuchyně baterii z ikea (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...), máte nějaké zkušenosti? Děkuji a hezký den!
Odpovědět
Nemám konkrétně tuhle baterii, ale taky jsem na ní koukala. Na Černém mostě i na Zličíně. Podle mě dlouho nevydrží, hlavně kvůli té výsuvné hadici. V obou obchodech to bylo vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě tuhle osobně doporučovala @jity174 :)
Odpovědět
Tak tohle by mě také zajímalo, moc se mi líbí :-D snad poradí někdo, kdo jí má ;-)
Odpovědět
Jo jo doporučovala :) určitě je teda podle nás v této cenové relaci nejkvalitnější.Nikde se nevikle,dobře dolíhá na dřez,neteče voda nikde okolo,výsuv mi přijde dobře udělaný tak snad něco vydrží. Každopádně co jsem si "ošahala" všechny možné baterie v Baumaxu,Hornbachu,Bauhausu a jiných hoby marketů tak takhle vypadá nejmasivněji tím pádem pro nás nejkvalitněji :) mimochodem ještě u nás rozhodoval materiál,nechtěla jsem klasický lesklý chrom.
Odpovědět
Ahoj, mam tady tuto http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro..., ta vysuvna hadice byvala u obou baterii stejna. Mame ji 6 let, i se s nami stehovala, putovala i na novy drez a stale na ni nemuzu rict slova spatneho. Hadice je stale perfektne funkcni, ac je kazdodenne nekolikrat vytazena, @whiteswan
Odpovědět
Profilova fotka
My ji máme dva roky a taky bez problémů a jak píše @mmmk každodenně ji také několikrát vytahuji a bez problémů;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?