Jakou vestavěnou myčku?

Ahoj všichni, budeme předělávat kuchyň a já, která celý život myla nádobí v ruce, bych potřebovala radu, podle čeho vybírat myčku? Jasný, rozměry vím, ale co je ještě důležité a na co si dát pozor? Jakou máte vy? Dá se sehnat vestavěná myčka do 10 tisíc? Kuchyň budeme kupovat v Ikee, máte zkušenosti s jejich spotřebiči? Moc děkuji za rady.
Odpovědět
@tigga zkušenost se spotřebiči Ikea - lednice, myčka - u našich jedou třetím rokem, žádný problém, takže i já je mam ve své kuchyni (ale ta jede 2.měsíc :) ). Když se v Ikee zeptáš, kdo je výrobcem, tak ti to řeknou (mam pocit, že Zanussi a Whirpool? ale jistá si nejsem, ptali jsme se před těma 2,5rokama, teď už ani ne). U nás rozhodla záruka 5 let, cena myčky byla srovnatelná s ostatními výrobci, a žádné extra funkce jsem nehledala. Světelná signalizace na podlahu byl nečekaný bonus :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tigga ikea je dobra volba - jen poopravim - vetsina spotrebicu je brandovany electrolux, obcas neco whirlpool. 5let zaruka se fakt hodi. (my ji tedy na spotrebice nevyuzili, ale mame zkusenost s reklamaci matrace po 6 letech a bez problemu vracene penize, jeste si pro ni prijeli at ji nemusime tahat do obchodu) jinak nevim jak ostatni, ale u nas temer v 99% pripadech jede program "auto".
Odpovědět
Díky za názory, škoda jen, že mají docela malý výběr, ale třeba tam vybereme.. :-)
Odpovědět
@caboja Mohla byste mi zaslat, jaká je to konkrétně myčka...mrkla bych se na ni..děkuji
Odpovědět
Zdravím. Mohl bych rozšířit původní dotaz tazatelky a poprosit o tipy myček třeba ze dvou cenových kategorií a vynechat výběr "pouze IKEA": 1. myčky s cenou kolem 10.000Kč 2. myčky s cenou kolem 15.000Kč V čem se mohou lišit? vyplatí se připlatit? Také budeme letos poprvé pořizovat myčku.
Odpovědět
@tigga my máme úzkou, 45cm - Medelstor: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... jsme jen dva, takže nám naprosto stačí, a stačila, ikdyž jsme byli 4 (hrnce tam nedáváme) - špinavé nádobí aspoň nestihlo zaschnout a stačil ve většině případů krátký program, který to dokonale umyl :)
Odpovědět
Mně se líbí tato myčka http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... Tak kdyby měl někdo zkušenosti, budu za ně ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda bych se zeptala také k myčce, chtěli bychom myčku jinou Bosch a prý nepůjdou dvířka, je to skutečně pravda, nemáte zkušenost? Děkuji moc.
Odpovědět
Ahoj my máme Bosch v IKEA kuchyni no problem... Dělají to ve standardních rozměrech...
Odpovědět
ahoj, máme beko, kupovali jsme myčku na základě zkušenosti s pračkou a jsem nadmíru spokojená. stála do 10 000.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrá diskuze, snad se ještě rozjede. Já mám zatím vybráno Bosch SMV40D90EU. Tak snad nešlápnu vedle. Celkově vybírám své první spotřebiče do své nové kuchyně. Doma u rodičů máme zatím malou 45cm, volně stojící. Nedáváme hrnce a jinak nám stačí. Ale já bych pak určitě ráda 60tku.
Odpovědět
Profilova fotka
@lisakstavitel a mate plně vestavnou nebo panel venku? A novou kuchyň metod? DO těch faktum to nebyl problém, až teď do nových,,
Odpovědět
Článek se načítá
Máme BOSCH SGV 43E73EU - ale je to asi 4 roky co jsme ji kupovali je to vestavná (je na tom krycí panel v barvě linky). Máme skoro všechny spotřebiče BOSCH a žádný problém :-) Ale jestli je to faktum nebo method to netusim ale porad je v nabidce taková hnědá... No ale jinak si myslím že to je tak že koupíš jenom krycí přední panel a tu myčku tam zabuduješ s namontovanym panelem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?