Jakou značku nádobí používáte na indukci?

Profilova fotka
Ahoj plánujeme kuchyň a rozhodly jsme se pro indukci ale nemám žádnou zkušenost do teť jsem používala plyn. Chtěla bych si koupit nádobí v kterém se nebude nic přichytávat jako v obyčejných hrncích děkuji.
Odpovědět
Ahoj! @rosslerova Já mám desku kombinovanou - dvě plotýnky indukce, dvě normální sklokeramika a jsem spokojená. Na sklokeramice dělám hlavně na teflonu, ty na indukci nejdou a třeba palačinky mi přijdou z normální pánve na indukci prostě nedobrý. Mám ráda hodně věcí "na sucho" - bez oleje a to mi jde na teflonu prostě nejvíc. A na indukci mám třeba keramické pánvičky a nádobí mám tescomácké a ještě takové starší (už nevím název) - ale jsou to černé hrnce s modrými vnitřky..Jinak jsem s indukcí spokojena. Je rychlá (mám i fci boost na zrychlení ohřevu vody) což ti bude po plynu vyhovovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme nádobí od Tescomy a něco zbytky smaltovaný třeba na brambory a tak. Moc nechápu proč by na indukci nešla teflonová pánvička...já taky dělám minutky bez oleje na teflonu a normálně na indukci. Akorát to chce se dívat při koupi nádobí...dnes už jde na indukci skoro každý druh nádobí....jen je to samozřejmě dražší než obyč...
Odpovědět
taky mám Tescomy a pak různé smaltované, Pánvičky normálně teflonové od Tefalu, Ikea a také keramické. Jen se musí hlídat dno, jestli je na indukci, teflon na to nemá vliv. Indukce je super úspora času, je to strašný rychlík. A u hrnců prostě hlídat to dno. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli můžu radit tak skvělé hrnce jsou banquet já mám konkretně tyto http://www.vetroshop.cz/banquet-hrnec... Seženeš je i v tescu a intersparu tam je myslím teď v akci. Já tam kupovala celou sadu asi za 1500,- . Mám je přes rok a naprostá spokojenost. Všechno z nich jde krásně dolů. I po roce vypadají jako nové jsem z nich prostě nadšená. Ještě je super z ikei ze série 365+ http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... Ze stejné série mám také teflonovou pánev a ta je vážně úžasná. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... Pokud máš někde v okolí normu tak hlídej akce. Koupila jsem tam litinový hrnec na indukci který jsem sháněla asi dva roky a ten je naprosto bezkonkurenční nic se nepřipálí a byl za dobrou cenu asi 400,- je od značky casa royale - greblon tak třeba půjde někde dohledat.
Odpovědět
Profilova fotka
Hrnce Tescoma a pánve Tefal. Jsme spokojeni. Dnes je opravdu velký výběr a na každém hrnci je označeno, dá-li se použít i na indukci. Ale i u hrnců, kde to není, stačí přiložit magnet na dno a když se udrží, tak se hodí, takže klidně i nějaký hrnec po babičce může fungovat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme ZEPTER a jsou super. Vynahradí i papiňák.
Odpovědět
Profilova fotka
@kikinka1986, ZEPTER je na indukci? myslela že není
Odpovědět
Profilova fotka
nerezové Tescoma Vision, keramické Silit a Moneta Ceramica ... měla jsem Tefal Ingenio, ale dlouho nevydržel.
Odpovědět
Tescoma Vision
Odpovědět
nerezové Silampos a "černé" Risoli
Odpovědět
Belis Lux, těžké smaltované hrnce
Odpovědět
Profilova fotka
@pechi.romi právě včera jsem si koupila stejnou sadu nádobí od firmy Banquet a dnes hledám recenzi tady na MS, jsem ráda, že je chválíš a už se těším až i já v nich budu vařit. ;-) A v Normě budu hlídat ten litinový hrnec. :-) Krásný den...
Odpovědět
Článek se načítá
taky mám zepter starší verzi, ale na indukci nejsou, takže smůla, hrnce za 40 tis. půjdou na půdu...a tak ráda jsem v nich vařila....nemáte někdo zkušenost s podložkou na indukci? vypadá to jako pánvička a na to se položí jakýkoliv hrnec. Stojí kolem 250,-Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji Fissler nebo Zwilling. Jsou dražší ale kvalitní. Pokud si koupíte levné hrnce může se Vám stát že Vám budou hvízdat. Je to ošizením vrstev ve dně, je jich tam málo a potom se uvnitř dna rozvibrují a hvízdají. To jsou zkušenosti servisáků indukcí.
Odpovědět
Používáme jak staré smaltované hrnce po rodičích tak i hrnce z Ikea (řada 365+) 3litrový stál tuším cca 250,- a 5l za 350,-kč a všechny fungují perfektně.
Odpovědět
Máme celou sadu IKEA 365+ (vyhrané v IKEA soutěži) a předčily naše očekávání. Jsem spokojená, nic se nepřichytává a ani nehvízdá. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Já měla sadu od Tescomy, šla jsem reklamovat, že pískají. Vyměnili mi, druhá sada totéž, dnes psali, že mi vrátí peníze. Takže tescomu už nechci vidět. Přemýšlím na doporučení o hrncích Ikea nebo nějaké litinové. Raději si už připlatím, než lítat zase po reklamacích.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?