Jakou zvolit barvu podlahy ke kuchyni?

Dobrý den, prosím o radu, jakou barvu podlahy zvolit k nové kuchyňské lince – viz. fotky v příloze. Vybírám z dekorů a barev vinylu Thermofix a nebo Imperio (vše od Fatry). Předběžně jsem vybral dva dekory (viz. níže), ale nejsem si jistý, zda by se ke kuchyňské lince hodily. Poradíte mi prosím, které vzory by byly případně z níže uvedené nabídky vhodné? Odkazy na vzory jsou zde: IMPERIO: http://www.fatrafloor.cz/cz/podlahove... THERMOFIX (kolekce Rustikal) http://www.fatrafloor.cz/cz/podlahove... THERMOFIX (kolekce Elegance) http://www.fatrafloor.cz/cz/podlahove... PS: Mnou prozatím vybrané dva dekory jsou zde: 1) THERMOFIX-dub prirodni http://www.fatrafloor.cz/uploads/thum... 2) IMPERIO-buk capuccino http://www.fatrafloor.cz/uploads/thum... Předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,mě osobně přijde ten první vzor moc křiklavý... Ten druhý je určitě lepší. Ještě by se mi tam i líbil ten jasan světlý... ;-)
Odpovědět
Tak za mě jednoznačně buk cappucino - poslední odkaz. Nádhera, čisté, jednoduché, neokoukatelné. To se mi moooc líbí... :-)
Odpovědět
Mě ten dub připadá hodně lacině,ty lamely jsou podobné a raději mám velký prkna.Za mě tedy taky buk. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě určitě buk capuccino :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám podobnou barvu kuchyně, jen pracovní desku mám tmavou a na podlaze mám Thermofix rustikal borovici bílou a musím říct, že bych neměnila! Fakt super, ve skutečnosti je mnohem hezčí, než na obrázku - na něm jsem o ní ani neuvažovala, až ze vzorku položeném na podlaze.... a super na údržbu - není na ní vidět moc bordel ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, jakou podlahu jste nakonec vybral? Mohl byste dát fotku? Uvažujeme taky o těchto dekorech. Dub přírodní je ale ve skutečnosti mnohem hezčí než tady na obrázku ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?