Jakou zvolit pracovní desku na kuchyňskou linku?

Jakou zvolit pracovní desku - jednobarevnou nebo s nějakou strukturou? Líbila by se mě deska jednobarevná (antracit), ale jak se bude udržovat? Máte prosím zkušenost s jednobarevnou pracovní deskou? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@misakk já mám jednobarevnou, bílou.... na údržbu trochu vošťouch. Do domu máme naplánovaný zas bílý lesk, ale desku šedou. Jinak struktura či jednobarevná, to už je spíš otázka vkusu...
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych volila z prakrickeho hlediska nejakou nejednobarevnou neco jako : http://www.egger.com/hc/media/sys_mas...
Odpovědět
Profilova fotka
Když vařím, meju nádobí, či dělám cokoliv jiného, tak tu desku nakonec a v případě potřeby i v průběhu utírám. Takže tu potřebu maskování fleků na pracovní desce nějak nepobírám. Pokud máte stejný návyk (pokud ne, doporučuji si ho vypěstovat), vyberte si prdesku dle vzhledu a nic tím neztratíte. @misakk
Odpovědět
Profilova fotka
Mám modrou jednobarevnou, udržuje se běžně, žáddný fleky tam nezůstávají. Do domu se chystám taky jednobarevnou, asi světle žlutou nebo světle tyrkysovou pryskyřici. Kropenatou nebo mramorovanou bych nemohla, je to otázka vkusu, mně se nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Antracitová je dost tmavá barva, nic moc na údržbu. Měli jsme tmavou, s mramorovým dekorem a bylo na tom všechno vidět (drobečky, ale hlavně prach na místech, která se každodenně neutírají.) Já už bych do toho znovu nešla, obzvlášť do tmavé/světlé a ještě bez struktury. Snad vám moje zkušenost pomůže se rozhodnout.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?