Jaký dekor kuchyně máte?

Profilova fotka
Holky, jaky dekor kuchyně máte? *? Budeme dělat novou linku, všude narážím na bile v lesku, což nechci, bílou mam ted a už nikdy více. Nevím, kde už najít inspiraci, pomůžete? ?? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem měla vybráno kombinaci dekor dřeva na spodní skřiňky a horní měly být bílé. Jenže teď dost bojuji s výběrem podlahy, kterou jsme chtěli mít také v dekoru dřeva. Bude to moje první kuchyň, takže zatím žádné zkušenosti nemám, ale docela by mě zajímalo, proč už nechceš bílou? Jinak inspirací je mnoho. Moc se mi líbí např. kuchyně ELZA.
Odpovědět
tak my máme zatím jen objednáno: spodek marmara blue a vršek imeneo světlé ( http://kronospan-express.com/kronodes... ), korpusy šedé (stone grey), prac. deska taky šedá (myslím že dark atelier - ale to podle těch obrázků na webu neodhadnu, který to je přesně odstín), za linkou bude lakované sklo, barvu rozhodnu, až tam bude linka stát, ale zatím to vidím na stejnou šedou jako korpusy trochu odvážné barvy jsme nakonec zvolili, ale tak si říkám, že až budu starší a rozumnější, vyměním spodní dvířka za šedý antracit nebo tak něco a kuchyň hned bude usedlá budeme mít na podlaze dubové parkety, pak ještě nějaké dřevo na dveřích, stůl z masivu, tak už jsem nechtěla další odstín dřeva a bílý lesk taky není asi pro mne (a pro naše děti :D ) truhlář nám teda prvně nabízel dvířkovinu z trachey, tam jsme si ale barvu nevybrali, takže budeme mít obyč lamino s abs hranou, ale barvu máme k naší spokojenosti, je tam podstatně větší výběr odstínů
Odpovědět
@mashenka1 Ahoj prosím, jakou jste nakonec zvolili tu podlahu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v kuchyňském studiu nám navrhly tuhle Boston Pine Brown (http://www.design-line.cz/ambra-wood-...), ale zatím jsem ještě nerealizovali, takže mám čas si to vše promyslet.
Odpovědět
Ahoj, řeším stejný problém :-)) Kuchyň v bílém lesku jsem měla a teď chci jinou (jednak proto, že bílou teď už má strašně hodně lidí) a jednak jsem se přestěhovala na vesnici, obyvák budeme mít ve dřevě s krbem, tak by k tomu hypermoderní kuchyň byla jak pěst na oko :-D Mně teď docela zaujaly stránky firmy z Polska, kvalita jak u nás a polovični ceny: http://www.xxl-kuchyne.cz/ určitě budeme chtít dekor dvířek v nějakém odstínu dřeva 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?