Je to dobrá volba rozvržení kuchyně?

Můžete mi prosím poradit zda je to opravdu správně? Navrhoval nám to kuchyňář, že je to tak "prakticky" správně. Vytáhnu potraviny z lednice, umyju, připravuji a vařím. a tak by sled těch skříněk měl být logicky dobře umístěný... A kam umístit vysavačovou štěrbinu, pod přípravnou plochu že? Tam bude ale myčka, tak předpokládám, že pod ni se štěrbina nedává. Jde mi ale o praxi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, to s tim polstarem je snizene sezeni?moc fajn napad, rada na tom u kamaradky sedim: mycka je tedy napravo od drezu? kolik mista je mezi drezem a varnou deskou? ten prostor pod oknem pouzivat nebudes? ergonomicky je to spravne :-) bych rekla malicko mi vadi ten vykus v rohu, ale asi to jinak nechces sterbinu si dej kam chces, asi tak, aby nebyla videt, tedy nekde k tomu rohu u okna, stejne budes muset ten bordel nejdriv dat na hromadku
Odpovědět
@mr_falko Ano, je to snížené sezení ze kterého navazuje jídelní stůl. Myčka je právě mezi dřezem a sporákem, kolik je tam místa přesně nevím, je to nástřel od architektky, ještě nemám úplný rozměrový rozkres. Ten výkus mě taky moc neoslovil, ale jak jinak to udělat, pokud nechci rohové skříňky ? Ještě mě taky bere to, že chceme americkou lednici, ale nikdo ji nedělá vestavnou :-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?