Zkušenost s jidelní židlí ve skandinávském stylu?

Ahoj, zajímá mě, jestli má někdo zkušenosti s podobnými židlemi? Docela se mi líbí, ale co kvalita? Hlavně co se týče nohou a upevnění s vrchní částí? A mají asi 3-4 variant toho upevnění nohou...a celé čalouněné, či jen podsedák, která je lepší? Celou plastovou určitě nechci.. díky moc za postřehy ;-)
Odpovědět
Máme 4 židle jak na 1. foto. Nám se líbí a dobře se na nich sedí. Montáž byla jednoduchá.
Odpovědět
Vetsinou jsou to cinske dovozy. U tech kozenkovych sedaku je problem s udrzbou - nejdou vyndat a vyprat, drobky zapadaji pod sedak :(
Odpovědět
@uhrin a ten spodek noh je kvalitní? My teď máme klasické židle a máme problém že se rozpadají nohy a vypadává sedák, tak mě to dost se...ale židle pod 1000kč asi nemá cenu kupovat :-|
Odpovědět
@puhelin já i někde viděla, že byla celá polstrovaná, ne koženka, ale látka a ten sedák nebyl jakoby zvlášť, ale nevím výdrž této židle...Teď máme hrozné šity ze Sconta, už se rozpadají, ale zas dát za jednu židli třeba 4tisíce fakt nechci :-| ...jinak, co v dnešní době není z Číny :-D to by musel udělat truhlář, abych měla jistotu, že není z Číny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ted jsem objednavala ty na druhem obrazku. Mame uz tri roky kresilko a houpaci kresilko z tehle "serie" a jsme moc spokojeni, proto jsem vzala 6ks zidli a dve kresilka do cela stolu. Ale sama jsem se presvedcila, ze i v tehle zidlich je velky rozdil. Daji se koupit i pod 900,- ale kvalita (hlavne toho plastu) je nekde jinde. Ja jsem kupovala na designovy nabytek.cz a vyuzila slevu 25%, ktera je ted na dny marianne ;-)
Odpovědět
@ivaa32 To je pravda, ze tam je vyrobene skori vse. Ale zrovna u nabytku do kuchyne, ktery prijde do styku s jidlem, bych material bez atestu neporizovala. Stejne tak hracky nebo obleceni pro deti objednane primo na Aliexpresu. Pro me jsou tyhle zidle uz hrozne okoukane. I skandinavske interiery uz je nemivaji. My mame taky nektere prvky z toho stylu a zidle budeme mit celodrevene. Ale u nas je dreva hodne.
Odpovědět
Nohy jsou kvalitní , kupovala jsem to na veletrhu, ale čekala jsem 2 měsíce. To je z Řecka.
Odpovědět
Jestli puhelin nežije ve Finsku?
Odpovědět
Originály budou asi kvalitní, u těch levných náhražek se asi moc velká kvalita nedá očekávat
Odpovědět
@puhelin Já nic neobjednávám z Ali, vždy z kamenného obchodu,kor nábytek a nádobí, ale všude je čína, ať chci nebo nechci....spíš mi jde o to, aby se za pár let nerozpadla, celodřevěné nejake nemusím. Jinak ze skandinávského stylu se mi toho moc nelíbí, jen ty židle, jsou celkem pohodlné.
Odpovědět
@qeszi no právě, dají se koupit v rozdílných cenách a nechci zas koupit něco, co vydrží chvíli, jenže ani nic drahého :-| já ještě kupovat nemůžu, do baráku se budeme stěhovat až někdy na jaře a teď to nemám kam dát, ale právě se ptám, abych pak věděla, které jo a které ne :-)
Odpovědět
@uhrin a kolik tě stála jedna židle, jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
Článek se načítá
@uhrin Puhelin ve Finsku nezije, ale jednou by se tak chtela odstehovat a uz tam zustat
Odpovědět
puhelin finský -telefon.
Odpovědět
jedna za 900,-kč
Odpovědět
@uhrin Ja vim, co muj nick znamena
Odpovědět
Ted jsme tam a asi by nechtěla žit tam trvalé.
Odpovědět
@uhrin A proc? Ja to tam miluju. Jak na severu, tak i na jihu. Vse funguje podle logickych pravidel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?