Jsem v začátku hledání kuchyně, od koho vybrat?

Studií je hafo a kuchyní ještě víc...prosím o Vaše zkušenosti...mám představu bíle kuchyně v lesku..ale jde mi i o kvalitu, seriozního prodejce co umí poradit a v neposlední řadě mě zajímá i cena...:).....u Ikea asi moc kvalitu očekávat nemohu viďte? děkuji všem.....
Odpovědět
Podle mě je nejlepší jít za nějakým truhlářem, který kuchyni vyrobí. Inspirací a fotek je spousta. Je tu přímo skupina, kde se kuchyně řeší, tak se tam můžeš přihlásit. Studia jsou šíleně předražené a kvalita? No, asi jak které, ale ceně moc často neodpovídá :-). A kuchyně z Ikey.....já ji nemám, ale kdo ji má, nemůže si ji vynachválit, tak asi tak.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.cz/group/6530/ zkuste ji, jinak z Ikei mají kamarádi kuchyň už druhou (nejdřív byt a ted dům) a nic špatného neříkali. Jen pozor, je maličko hlubší než ostatní kuchyně a není tedy se vším vždy kompatibilní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Kuchyně Ikea jsou dneska už hodně kvalitní, pokud samozřejmě nezvolíte ty nejtenčí nejlevnější dvířka. My vybrali bílé lesklé, myslím vedding, jsou super. Korpusy stejné jako všude jinde dneska. Druhá varianta - truhlář :) U studií typu Hanák a Sykora platíte navíc značku, nikoliv kvalitu. Kování a materiály jedou už dneska všichni stejné. Výhodou je ale u nich inspirace, dokáží vytvořit vážně krásné kuchyně.
Odpovědět
My mame z Ikea 4 roky kuchyn bez jedineho problemu (dvere veddinge). Ze stejnych skrinek jsme poskladali nabytek v koupelne, v obyvaku a v pracovnim koute. Truhlari pouzivaji na korpusy stejne lamino, takze u nas rozhodla cena typoveho nabytku. Prostor jsem planovala podle nabytku, aby se vesel a tedy pusobi, jakoby byl na miru.
Odpovědět
Profilova fotka
U Sykory jsem si nechal udelat projekt a s tim jsem sel k truhlari. Sykora 350tis, truhlar 210tis ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskule666 jen můj osobní názor, původně jsem chtěla kuchyň od truhláře, jenže mi začal spoustu věci vymlouvat a jelikož ke konci stavby docházely i finance, tak jsem šla na čumendu do IKEA a vzala manžela, odpůrce Ikea a perfekcionistu. Jen tak jsme si udělali návrh a manžel si kuchyně pořádně prohlédl. Já šla na net a hledala recenze a hleď poměr cena kvalita, vychází IKEA nejlépe a co navíc záruka 25 let, jste si jistí, že truhláře a firmu za tolik let ještě uvidíte???? Tohle bylo rozhodující a také fakt, že se mi jejích kuchyně prostě líbí. Montoval manžel a také spoustu věcí dodělával. Byl velmi překvapený, příjemně, nejen kvalitou, ale flexibilitou. Od té doby na IKEA změnil názor. Kdo si jednou koupil kuchyň tam, většinou už IKEA bývá věrný... Mám ji cca 18m a jsem opravdu spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?