Kam odkládáte horký plech?

Zdravím a prosím o radu. Kam prosím (resp. na co) odkládate horký plech? Máme pracovní desku z lamina, drez bez odkapne plochy a sklokeramickou varnou desku. Myslela jsem si, ze budeme odkladat na tu varnou desku, a dnes ctu v instrukci, ze se to nesmi. Tak kam s tim? Zaroven jsem nikdy nevidela velke podlozky pro plechy. Diky moc za radu :).
Odpovědět
Profilova fotka
@syeli na podložku z IKEA https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pr... nebo na dřevěnou desku/vál nebo na několik utěrek. Často peču víc plechů.
Odpovědět
Teda že se na sklokeramiku nesmí slyším prvně , dělám to tak už dobrých 6 let co jí máme a nevím proč by ji to přesně mělo vadit :-D Jinak pokud toho mám víc, tak vezmu klasicke dřevěné prkénko a nebo pokládám i na chnapky a nikdy se nic nestalo :) Spálené lamino jsem viděla jen jednou, když na něj babička pretahla horký hrnec přímo z plotny a nechala ho tam stát , ale jinak já ho nešetřim a je ok :)
Odpovědět
Na dvě silikonové podložky pod hrnce nebo na dřevěný vál, který máme permanentně na lince.
Odpovědět
@syeli Přesně jak píše @anna1165 - podložka z Ikei :-) je super. Mám ji stabilně vedle varné desky, je bezva a stojí to pár korun.
Odpovědět
Já na prkenko nebo indukcni desku, nikdy nebyl problém :-D
Odpovědět
Dávám na podložku.
Odpovědět
@anna1165 dekuji, tu podlozku chci koupit. A neni moc mala na plech? Aby se ten plech z toho nesesouval. Diky
Odpovědět
@leny_en to me take sokovalo :)
Odpovědět
Profilova fotka
na utěrky, na podložku ikea, na prkýnka, já dávám na zem na dlažbu. podle toho kolik se toho peče, tak improvizujeme :-D
Odpovědět
@blahova_andrea kdyz to pojmu takto, tak ja davam jeste na terasu :-D ale mam problem se rozhodnout, jestli plech necham jen tak a ozerou mi ho sousedovic kocky, nebo necham hlidat a ozerou mi ho deti ;-) . @syeli jinak taky davam na sklokeramiku nebo ikeackou podlozku-velka je dost.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak tak na terasu bych to fakt neriskla :-D
Odpovědět
Mám kovovou podložku, případně pokládám na prkénka. Prázdný plech pak obvykle na utěrky na dovychladnutí. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?