Kam šikovně umístit pekárnu a kuchyňského robota?

Profilova fotka
Hezke odpoledne. Zajimalo by me, jestli nahodou nemate ukazku nejakeho pekneho reseni, kam v kuchynu umistit domaci pekarnu a kuchynskeho robota? Pro ukazku prikladam fotky spotrebicu. Robot se mi libi i vystaveny na lince, ostruvku. Ale s tou pekarnou nevim, je dost tezka na to, abych ji odnekud vytahovala:-/. Predem dekuji za tipy.
Odpovědět
tak pokud ji často používáte ,tak bych ji neuklízela
Odpovědět
já vše uklízim, i když je to těžší věc....mam ráda pracovní pluchu "čistou", jediné, co tu je je rychlovarka, špalek s noži a malý koš na BIO odpad
Odpovědět
Ja mam pekarnu ve skrini schovanou. Pouzivam ji ne tak casto, na lince by akorat zabirala zbytecne misto. A neni zase tak tezka, aby mi prekazelo ji cas od casu vyndat.. Pokud ale planujes pect denne, pak nema smysl ji asi uklizet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já plánuju něco takového, schovat to za roletku... zezadu bych nechala udělat zásuvku a když pekárna bude péct, nechám roletku samozřejmě otevřenou. http://www.modrastrecha.cz/blog/aneri...
Odpovědět
Profilova fotka
tiez riesim navrh novej kuchyne a pekaren pouzivam minimalne 2x do tyzdna, idem to riesit roletkou, v ktorej bude vstavana elektricka zasuvka
Odpovědět
Profilova fotka
Otazka je jak kuchyň vypada? - je trosku obtížné radit, když nevím jak je kuchyň řešená... kdyžtak mi písní do IP :-)
Odpovědět
Ja to mam ulozene ve spizy a vytahuji jen kdyz potrebuji
Odpovědět
Ja také uloženo ve spíži.Pekárnu dokonce ani nevyndávám, je hned za dveřmi na poličce. Zapínám i tam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Pokusím se obnovit tuhle starší diskusi. Je vás tu víc, kdo máte robot ve špajzu a používáte tam? Kde jinde máte robot, který používáte často, ale nechcete ho mít pořád na lince? Roletky se mi moc nelíbí a ani na ni nemám vhodný roh.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také to teď řeším. Napadlo mě umístit robot na takový nějaký výsuvný šuplík a do zásuvky nad něj příslušenství. Ale nevím jestli na to není moc těžký. Ze šuplíku by se shora líp vytahoval než jej dolovat že skříňky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám to i stejně situované jako na obrázku, takže by pak vyšel slepý roh. Což tedy nevím jestli není škoda takhle se ho zbavit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@annakar tak to každopádně, výsuvy jsou v tomhle mnohem lepší. Ale to by znamenalo, že ho budeš mít, jak je ta nejspodnější skříňka a na každé použití ho budeš muset vytáhnout nahoru na linku, ano? Tomu se chci právě vyhnout, abych ho musela pokaždé tahat.
Odpovědět
Článek se načítá
Budeme mít v rohu skříňku ,asi otvírání jako je na první fotce
Odpovědět
Profilova fotka
@karmala takhle v rohu je to skvělý, jenže mně to v mé kuchyni vůbec takhle nijak pěkně nevychází ;-(
Odpovědět
@ptjj Mam robota s prislusenstvim ve spizi a vzdy ho prenesu do kuchyne na linku a po pouziti oplachnu a zase uklizim do spize.
Odpovědět
Profilova fotka
@ptjj Jo budu ho vytahovat. Já mám ráda všechno schované, takže se obetuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?