Kam umístit sporák a digestoř?

Ahojky, prosím o radu... v plánované kuchyni mám v plánu na jedné straně okno, druhá strana bude jen pult a třetí strana bude sousedit se spíží... Řeším, kam umístit sporák a digestoř - rohová by byla fajn, ale je pekelně drahá, ostrůvková se mi nelíbí, takže to nechceme a jediné místo, kam se digestoř a sporák vejde je na stěně, která sousedí s další místností a ne "venkem". Ráda bych ale měla digestoř s odvodem přímo ven a ne pouze odsavač do filtru. Na obrázku nám jí projektant nakreslil do rohu, ale tak jí nechci. Řešil jste někdo podobný problém? Lze udělat "trubku do stěny, která se vyvede až ven? Díky za nápady, doufám, že jsem to napsala srozumitelně...
Odpovědět
Samozřejmě že to jde... Můžete jít trubkou nahoru a pak v podhledu k boční stěně, nebo udělat dostatečně širokou stěnu a táhnout trubku přímo ve zdi. Možností je spousta.
Odpovědět
Profilova fotka
A co stropni? o te si neuzazovala, nikde opticky neprekazi. Urcite bych se pak zamyslela nad umisteni myčky :-) (pokud ten nakres je "finalni")
Odpovědět
@verunky Právě že nákres vůbec není finální... :) Stropní? Asi vůbec neznám:) Pošleš mi nějaký odkaz? Nebo tím se myslí ta, co se dává nad ostrůvek?
Odpovědět
Profilova fotka
@chik_chikitka nn stropni že je v podhledu a nikde neprekazi http://www.kuchynekydlicek.eu/images/... http://www.kuchynekydlicek.eu/images/... http://www.kuchynekydlicek.eu/images/... http://www.kuchynekydlicek.eu/images/... http://www.kuchynekydlicek.eu/images/... kdyztak mi napis do IP kouknu na tu kuchyn :-)
Odpovědět
Ahojky, diky, za odkazy... vubec jsem to neznala... no dost přemyslim nad tim, ze zruším to okno... řeším totiž i problém, že nebudou moc být skřínky nad kuchyni... uz jsem se rozhodla ze zrusim dvere do spíže, budou z chodby...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?