Dřez bez odkapávací plochy - ano či ne?

Dobry den, chtela bych poprosit o radu. Budeme mit pracovni desku z lamina a drez pro skrinku 45cm. Kvuli mistu uvazuji o drezu bez odkapavaci plochy (na odkapavani mam velky plastovy odkapavac). Mam zkusenost s drezem s odkapavaci plochou a ta je porad mokra - kape voda z rukou, mydlo, leti na ni voda pri myti nadobi. Jakou mate prosim zkusenost s drezem bez odkapaci plochy? Jak pripadne resite to mokro kolem drezu (jestli tim netrpi deska)? A pokud jednodrez, tak ktery typ - ten ktery nema zadnou plochu navic u zadni casti nebo ten ktery ji ma? Napr. s tou plochou (Blanco Dalago): https://www.drezy-baterie.cz/eshop/34... a bez plochy (Schock Greenwich) : https://www.drezy-baterie.cz/eshop/10... A jeste dalsi dotaz - co je lepsi, umistit baterii do rohu nebo uprostred u drezu (do skrinky 45cm) Predem dekuji za nazory
Odpovědět
nikdo? :(
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dřez bez odkapu - keramický Domsjö z IKEA, na dřez mám koupený toto http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro..., funkční plochu dřezu to nijak výrazně nezmenšuje a na okapání drobných věcí to postačí a zbytek stejně dávám do myčky, takže víc nepotřebuju.
Odpovědět
Diky! Mne spis slo o to, ze pokud budu mit jednodrez bez odkapavaci plochy, jestli kolem drezu nebudou porad kalouze :). Jinymi slovy, neresim odkapavani priboru a taliru. Na to mam odkapavac ve skrince.
Odpovědět
Profilova fotka
@syeli no, nic takového nepozoruju a tento dřez už mám od roku 2013 (původně v bytě, nyní v domě).
Odpovědět
aha, tak to je dobry! Moc dekuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?