Kde je nejlepší koupit nádobí?

Profilova fotka
Ahoj holky, kde je nejlepší koupit nádobí? Myslím sadu hrnců s pokličkami, talíře, skleničky, hrníčky, příbory, vařečky a všechny tyto věci do kuchyně? Myslíte, že Ikea? Chtěla bych nějaké moderní nádobíčko za přijatelnou cenu. S hrnci si ale nevím, moc rady. Na hrncích bych asi moc neřešila. Chtěla bych nějaké lepší. Je možné třeba v Ikei takové koupit? Vůbec nevím, jaké vybrat. S jakými jste spokojené vy? Poraďte, prosím :-) . Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@sophinne Ikea je skvělá, pro nádobí bych šla tam, pánve mají taky super,ale kastroly bych já osobně koupila s nepřilnavym dnem, já mám z Tchiba,ale to byla nějaká limitována akce, ale šla bych třeba do hrnců,co předvádí Babica,aby se na ně nic nepřipalilo a ideálně aby se na to daly používat kovové nástroje. :-)
Odpovědět
@sophinne uz tu holky diskutovali a hrnce z ikeii su take super. Ja je mam taky a reknu ti ze su lepsi nez tescoma. Jsem zatim moc spokojena
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ahoj, já osobně kupuji nádobí pouze od společnosti BergHOFF https://www.eBergHOFF.cz, s hrncema s ikeii nejsme moc spokojeni .. ono taky co čekat za pár korun. Vyzkoušela jsem již mnoho různých značek, ale nádobí od této belgické firmy mi vyhovuje nejvíce 8-)
Odpovědět
@tomanklarka To jo, ale ne každý dá za malý hrnce 2000 Kč.
Odpovědět
@skunkos Vzdyt je to reklama :) Prvni prispevek a hned odkaz...
Odpovědět
Profilova fotka
Hrnce jsem koupila Tescoma - President, zpracování mě nadchlo, značené odměrky přímo v hrnci, u menšího hrnce dírky na slévání těstovin atd. a ještě jsem k nim dostala plastové vršky do lednice. Ale teda zatím neotestované.. :-)
Odpovědět
Mám to úplně stejně jako @ballu01, navíc se mi u nich líbí, že nemají duté úchytky, takže z nich pak po vytažení z myčky nepoteče voda. Ale taky je ještě nemám vyzkoušené, čekají až budeme bydlet v novém. Ale mám zkušenost, že jejich hrnce jsou kvalitní. Já už nechtěla žádné plastové úchytky. Navíc na Tescomu často bývá nějaká slevová akce, třeba skrz O2. Ty plastové pokličky jsem tehdy dostala k hrncům jako dárek a myslím, že na uskladnění do lednice budou super.. Pánve plánuji koupit ocelové DeBuyer Mineral B, nejsou až tak hrozně drahé, a při správném zacházení si udělají takovou patinu a budou nepřilnavé. Můžou i do trouby. Žádný nepřilnavý povrch, co se po čase začne loupat. Tento typ pánví používají právě v profi kuchyních. A při nejhorším jednu teflonku si pořídím na palačinky, pokud by to nešlo i na těch ocelových. Nádobí jako talíře atd. pořídím taky v Ikea.
Odpovědět
@zhawm na IKEA talíře bacha, mají (nebo měli, kupovali jsme to před cca sedmi lety) sérii, která se v mikrovlnce hřeje. Takže jsme z mikrovlnky měli jídlo vlažný a talíř rozžhavený tak, že popraskala glazura.
Odpovědět
@llama A nebyla to spis kamenina?
Odpovědět
@puhelin ne, porcelán. Naprosto standardně vypadající.
Odpovědět
Mám to samé jako :-) @zhawm @ballu01
Odpovědět
My mame kastroly z IKEA ze sady velky a stredni kastrol a rendlik. V sade byla i panev, ale ty IKEA neumi, uz mame druhou a opet po chvili popraskala. Tak jsme zkusili Tescomu, tu jejich radu iStone a zatim jsme velmi spkojeni, ty jsou opravdu kvalitni a povrch vypada hodne odolne. Jen to nechce zadne kovove naradi. Jidelni servis mame z jednoho brnenskeho obchudku, ktery v te dobe vyprodaval sileny zlutozeleny servis. Misky, hluboke, melke i dezertni talire, vse jsme vezli v cestovni tasce vlakem 200 km domu :) Je to pro nas srdcovka, bylo nam 20 a pri rande prochazce jsme poridili zaklad domacnosti. K tomu pouzivam bile kameninove z IKEA a ke 30 jsem dostala od rodicu nadherny kvalitni porcelanovy servis, ale ten bude jen pro vyznamne prilezitosti.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@lenkalenka88 dobra reklama
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?