Kde jste koupili LED pásek pod kuchyňskou linku?

Potřebujeme k tomu i trafo. Koukali jsme v OBI a Baumaxu a přijde mi,že mají hrozně malý výběr, cena vcelku drahá a nikde žádný prodavač, který by hlavně poradil. Poradíte Vy? Mám ráda hodně světla a LED žárovky běžně používáme, takže asi zvolím bílou barvu světla (velká svítovist), ačkoliv kuchyň bude z bílého lesku, tak bude mít tmavě hnědé lemování. CO myslíte, kde se dají LED pásky koupi,pípadně kde vám poradí? Máte zkušenosti? Děkuji předem!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Nám led pásek i s trafem dodalo kuchyňské studio, kde jsme kuchyň kupovali. Jinak bych hledala v prodejně světel.
Odpovědět
Profilova fotka
@vladka10 ja kupoval pasek z ciny - 5m vyslo na cca 300. hlinikovy profil jsem pak volil 60° v http://www.luxo.cz/204/al-profil-pro-... byli tam i ochotni poradit a cena za ten profil byla nejlevnejsi. samozrejme maji i pasky, ale drazsi nez ty cinske
Odpovědět
Na ebay.com.
Odpovědět
Mam doma aj nejake z ebay ale pod linku som bral u nas z eshopu pasik ktory som mal uz overeny s znackovymi cipmi. Zaklad je ak chce velas svetla tak aby mal viac ako 10 W/m. Ja som bral 14,4W a je to podla mna ideal http://ledstar.sk/led-pasik-5060-300-... .Rohovy Al profil neodporucam, dal som ho rodicom a ak na linku vidis aj ked sedis kdekolvek v miestnosti bude to svietit rovno do oci, a dost silno, prerabali sme to a davali zospodu. Ak ides robit novu tak si daj spravit rovno drazku na zafrezovany profil http://ledstar.sk/hlinikova-lista-ele... ak len povrchovy tak takyto http://ledstar.sk/hlinikova-lista-cla... a dat ich asi 5-10cm od predu.
Odpovědět
všem moc díky za užitečné rady!!!pomohli jste mi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?