Kde koupit kvalitní stůl a židle do kuchyně antik?

Poprosím o tipy na klalitní stůl a židle (ne měkké dřevo) do kuchyně ve stylu Antik (smrk). Nějak nemohu vymyslet vhodnou kombinaci:-(, pokud nechceme stůl z měkkého dřeva. Děkuji!
Odpovědět
@hojda smrk patří mezi měkká dřeva. Aktuálně máme jídelní stůl z laminované dřevotřísky a jsme s jeho bytelností spokojeni (štípat dřevo na není možné, ale při věšení záclon mě unesl :-D ). Do tvrdých dřevin patří např. dub, ale ceny jsou pak někde jinde. (Zařizujeme kuchyni s jídelním koutem a už máme projitých hodně obdchodů). Velmi opravdu velmi kvalitní a pěkné kousky jsem viděla u Jelínka, ale cenově jsou bohužel aktuálně nad naše možnosti, ale v budoucnu si jej chci koupit :) Jestli můžu doporučit, tak širokou nabídku stolů mají na http://www.ketyban.cz/rozkladaci-jide...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nechávali dělat stůl, lavici, židle u f. Dudinger a jsme moc spokojeni. http://www.dudinger.cz/ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my sme si dali vyrobit u stolara velky stol 100*240 z 3 dubovych forsni. Prirodzene drevo, vykartacovane, naolejovane a nohy mame z vodovodnych ruriek. Pozri v mojom fotoalbume. Vyyzera to super, navstevy obdivuju, mame 2 male decka, jogurty, polievky len utriem handrickou, bezproblemove. Stolicky sa mi velmi pacia na http://www.design-shop.cz/vyhledavani.... Popytam muza k narodeninam :).
Odpovědět
Za mě je kvalitní TON, ale nevím, jestli mají něco do "antik" designu.
Odpovědět
http://www.nabytekmirek.cz/44-jidelni...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?