Kde koupit pracovní desku 3,3m?

Ahojte v pondělí si jedeme pro ikea bílou linku, chtěla bych černou pracovní desku, v Ikea mají krátké, tak by se museli napojovat tři,mocto nechci kvůlispojům, dá se někde v hobby marketech koupit dlouhá přes tři metry??? Ikeačky, comáte linku z ikei, kde jste koupiliprcovní desku. Děkuji
Odpovědět
@carisima Máme desku z Hornbachu...ty psolupracují s firmou Polyform....my máme 70cm hloubku, a lehce přes 3m délku...
Odpovědět
@misadan super ale asi se nedá koupit hned, že?
Odpovědět
Byla na objednávku a trvalo to cca tři týdny...
Odpovědět
Profilova fotka
@carisima V hornbachu můžeš klidně hned na místě koupit myslím i ještě o něco delší (nemám ten správný odhad ale myslím že jsou i delší jak 3 metry).. mají to tam normálně na place a ty si jen ukážeš na tu kterou chceš a můžeš si ji hned odnést.. jediný malinký zádrhel vidím právě v tom odnešení (podle toho kolik vás tam pojede nebo kolik chlapů bude v hornbachu zrovna k dispozici).. 3 metry si asi těžko sama hodíš pod paži :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misadan my brali v Hornbachu nejvíc 2,6 a hned jsme s ní i odcházeli :-)
Odpovědět
@peroli joooo, mas vladtne pravdu...mi nejak nedoslo, ze sme brali atyp...nasi si taky dojeli a odvezli:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carisima v každém hypermarketu. Jen pozor na hloubku desky. My jsem koupili 60 cm, s tím, že jí máme i jako obkladovou. Jestli máte jiný obklad, tak musíte koupit širší a uříznout na míru.
Odpovědět
Treba skusit priamo u vyrobcov, napr egger, myslim ze maju az 4 metre.
Odpovědět
Pracovni desky se delaji v delce 420 cm, takze rozmer, co potrebujes, nebude problem. Jen Ikea kuchyne maji nestandartni hloubku. Klasicke desky se delaji 60 cm, Ikea maji desky 62 cm. Takze pokud tam das desku 60 cm, tak nebudes mit zadny presah oproti dvirku (ne kazdemu to vadi, nekdo to vyzaduje a nekdo ne). Jeste to lidi resi tak, ze si daji listu (mezi obkladem a pracovkou) a tam se centimetr nazene. Pokud by sis nevybrala v Hornbachu nebo Obi, tak zkus firmy jako je Demos nebo Drevotrust, kteri dodavaji sortiment truhlarum.
Odpovědět
super diky všem za rady a postřehy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carisima Tusim ze ikea ma delku 2,6m (aspon tu nasi bilou v tehle delce meli), spoj nam udelali "neviditelny" (jako jasne ze videt je, ale je hodne neznatelny pohledem i dotykem) a udelali ho po okraji indukce, takze z nej je realne videt jen par cm, takze i z tech kratsich desek se da udelat minimum spoju :-)
Odpovědět
Najdete to na internetu. Ikea desky jsou 63,5cm hluboke. Urcite cela deska beze spoju je lepsi.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?