Kde lze na internetu koupit levně vestavné spotřebiče?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych doporučit internetový obchod, kde koupit levně a dobře vestavné spotřebiče do kuchyně. Mám vybrané od BOSCHE. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zkus si vyhledat nejlevnější nabídku z obchodů na heureka teckacz
Odpovědět
Ahoj, já nakoupila v Německu moebelplus tecka de. Je fakt, že bydlíme u hranic, takže jsme si pro spotřebiče dojeli, ale pokud bych je chtěla zaslat, problém by to nebyl.
Odpovědět
Ahoj, já nakupuji vše vždy zásadně přes levneelektro.cz. Ceny jsou v porovnání s ostatními obchody nejnižší vždy. Pokud se mi někdy stalo, že bych našla něco levnějšího jinde, vždy byla cena vyšší max. o 200 Kč. Mám odsud právě objednané všechny spotřebiče do kuchyně. Je to spolehlivý obchod, vždy vše dodají bez problémů. Prodávají i zboží II. jakosti, což je výhodné. Většinou se totiž nejedná o poškozené zboží, ale zboží chybí nebo je poškozený originální obal, no a cena je pak výrazně nižší. Snad ti to pomůže:-)
Odpovědět
za mne mall tecka cz mame odtud troubu, desku, lednici, telku, radio..... a taky mame vsechno ve znace Bosch :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem nedávno nakoupila mamce všechny vestavné spotřebiče na levneelektro tecka com a ještě kde mají docela levné je nakupuj tecka com
Odpovědět
Profilova fotka
Taky doporučuju levnelektro tečka cz. Máme odsud všechny spotřebiče, troubu jako II. jakost, protože měla roztrženou krabici a byla o tři tisíce ještě levnější, než její provjakostní ségry :-) I když teda já s nimi nemám zkušenosti jako s internetovým obchodem, máme je za rohem, tak jsme si tam pro všechno dojeli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jj taky všechno z levne elektro ;-)
Odpovědět
my máme vše z levneelektroa mall
Odpovědět
Taky jsem kdysi sháněla vestavné spotřebiče (ledničku a pračku), ale když jsem pak viděla ty ceny a výběr značek nic moc (představa, že se mi to za zhruba 10 let porouchá a budu měnit, žádná sláva). Takže nakonec jsem si vybrala nevestavné a zasunula je do linky (rozměry jsou stejné). Ušetřila jsem hodně a mohla jsem si vybírat. Jinak jsem nakupovala v Chladservisu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Já vždy využívám srovnávač zboží: http://bile-zbozi.hyperzbozi.cz/. díky tomu jsem při nákupu ledničky a pračky ušetřila několik stovek ve srovnání s nákupem v obchodě :)
Odpovědět
nám nabízel zhotovitel kuchyně za jejich ceny bez marže a co jsem hledal nižší ceny tak jsem nenašel takže asi to vemem od nich je to výrobce Beko... jinak něco pro přilepšení ...http://freebitco.in/?r=160174 ......... je to na získávání bitcoinů..
Odpovědět
Profilova fotka
levneelektro.cz
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahojky, mohu doporučit Booth.cz mají bezkonkurenční ceny a fakt velký výběr. Nedávno jsem kupovala elektroniku do bytu a fakt mi skvěle poradili.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky já jsem letos většinu dárků nakoupila na booth.cz a byla jsem překvapena protože mi poradili dokonce, že mám jednu čtečku koupit jinou (levnější) v akční nabídce což bych čekala, že se budou snažit hlavně vydělat takže fakt dobrý přístup proaktivní prodavači ochota a zákazník si připadá, že je to obchod kde nikoho neotravujete právě naopak.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Rád oživím toto téma, protože jsem taky hledal levné vybavení bytu... Levné elektro už nefunguje podle všeho. Taky jsem šel po druhé jakosti a rozbalených zboží ... Nakoupil jsem v https://www.diskontni-nakupy.cz Pračka s oděrkou o pár tisíc levnější funguje přesně jak má, kávovar v neoriginální krabici taktéž bez problémů!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?