Kde máte v kuchyni utěrky?

Profilova fotka
Jedna zdejší diskuze mě inspirovala k této otázce. Přemýšlela jsem, kde budu dávat ve své nové kuchyni použité/mokré utěrky, když máme podlahové topení. V bytě mokrou utěrku vždy hodím uschnout na radiátor, pak pověsím na háček v kuchyni. V nové kuchyni žádné háčky na zavěšené mít nebudu. Kde máte používané utěrky vy? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme řešit výsuvem na utěrky. Něco na tento styl :-) http://www.mujdum.cz/obrazek/4ce513d5...
Odpovědět
Já mám výsuvné tyče z Ikea http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/j...
Odpovědět
Výsuvnou tyč jsem měla taky v bývalé kuchyni a jelikož se tam zapařovala a zatuchala a přes noc musel být výsuv otevřený,aby utěrka do rána uschla a navíc nebyla věčně po ruce, i když jsem měla ten výsuv přímo pod dřezem. Nakonec jsme od tohoto skladování upustili a měli utěrku přehozenou přes madlo od trouby. Vzhledově nic moc, ale po praktické stránce mi to vyhovovalo a to je pro mě v kuchyni nejdůležitější. Do nynější kuchyně už jsem žádné výsuvy nenaplánovala a zase ji mám na troubě a opět mi to vyhovuje. A všimla jsem si, že všichni mí známí to taky tak mají. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych ty výsuvy nechtěla,musí to být pořád vlhké a smrdět :-N Mám výhodu topení,ale jinak bych jí taky dala přes troubu jako alcar ;-)
Odpovědět
já utěrku házím přes madlo u trouby :-)
Odpovědět
Trošku vlhký utěrky mám na úchytu na vestavěné myčce (úchyty jsou dost velký), hodně mokrý průběžně suším na žebříkovým topení v koupelně a do kuchyně si vezmu suchou. Většinou mám rozpoužívaný najednou 2-3 utěrky:)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši mají udělané tyčky jako uživatelka janapro :) My je budem dávat buď na troubu a nebo na žebřík do koupelny x-) rozhodně pokud bys je zavřela do skříňky, tak to akorát zatuchne a bude se ti tam tvořit plíseň, tak to nedoporučuju x-)
Odpovědět
Máme výsuvné tyče z Ikey - na konci linky (mezi linkou a zdí) zbylo asi 12 cm místa, tak jsme toto místo využili právě na ty výsuvné tyče a jsme spokojeni.
Odpovědět
Visi mi na madle od trouby
Odpovědět
Mám systém jako janapro - výsuvy, které jsou ve skříňce bez dvířek, takže uschnou a nezatuchají, jsou rychle po ruce, ale vzhledově je to podobné jako když visí na madle u trouby, kde jsem je mívala v minulém bytě ;-) Hadr na nádobí, který mi věčně překáží na dřezu a utěrka jsou nejpoužívanější věci v kuchyni a asi by se na estetiku mělo hledět míň než na tu praktičnost, oboje musí být po ruce a mít možnost uschnout.
Odpovědět
Na jednéch "slepých" dvířkách mám přidělanou cca 40 cm podélnou úchytku. Je stejná jako ostatní úchytky od skříněk, akorát delší. Krásně se tam vejde utěrka. A jelikož máme kuchyň to U, je to zrovna na skřínce, která není vidět, a přitom je po ruce hned vedle dřezu.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme rohovou odvětrávanou špajzku. Na vnitřní stranu dveří od této špajzky mi MM namontoval drátěný program a na ten věšín utěrky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám utěrky zboku na skříňce od linky a jsem maximálně spokojená - vždy po ruce..http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/mulisi/album/nas-obyvaci-pokoj-s-kuchyni/5238346/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Obnovuji tuto otázku :-) , mám rohový dřez a taky už teď kombinuju kde budu nechávat utěrky. Máte nějaké tipy o kterých třeba tady ještě nebyla řeč? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
na háčku vedle trouby (a tu mám na konci linky u zdi).. :)
Odpovědět
Já mám utěrky z boku linky na místě, kde to není vůbec vidět a zároveň je to nad vařicí deskou, takže při ruce. Nehyzdí to kuchyň jako třeba u kamarádek, které dávají utěrky přes madlo trouby. Utěrky si všimne jen ten, dko vaří, návštěvy to nevidí. Jsem spokojená.
Odpovědět
na lednici a pak suším na židli
Odpovědět
Profilova fotka
usuším na radiatoru a pověsím do špajzky, aby nebyly na očích
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně dlouho jsem je měla přes držadlo trouby, ale to se mi vůbec nelíbilo. Vedle rohového dřezu mám úzkou skříňku (tak 15cm) se třema poličkama. Jednu poličku jsem vyndala a nechala si těsně pod desku navrtat výsuvný věšák (co se dává do skříně), takže utěrka je přímo u dřezu po ruce a není na první pohled vidět, když se vleze do kuchyně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?