Kde nechat vyrobit skleněný obklad?

Ahoj, nemáte někdo zkušenost a reference nejlépe v okolí Olomouce na výrobu obkladu za kuchyňskou linku ze skla? Nechceme žádný motiv jen čistě mléčné sklo. Rádi by jsme nechali zaměřit a namontovat, mám orientační míry pro nacenění. Díky za info!
Odpovědět
@zdenna konkrétní tip nemám, ale určitě bych začal tím, že bych zkusil poptat nějaké sklenářství v okolí. Možná by to mohlo být levnější, než přes kuchyňská studia.
Odpovědět
@zdenna nam (kousek od Brna) to delala firma Jap CZ pres Oresi... podle webu jsou z Prerova, coz je od vas kousek. Treba jsou ochotni to delat i naprimo, mimo Oresi
Odpovědět
Profilova fotka
@zdenna kamarádka nechávala dělat ve sklenářství, vyřízli jí díry na zásuvky a sklo vytvrdili. Bylo to levnější než klasický obklad... Souhlas s @radim83
Odpovědět
Dostal jsem prvni nabidku za 23 tis 😂 tak zkusim poptat sklenare...
Odpovědět
@zdenna my máme obyčejný lacobel a jsme spokojení. Cena by měla být znatelně levnější, než u tvrzeného skla. Varnou desku máme na ostrůvku, takže sklo nám asi vydrží dlouho. Těch sklenářů si poptejte víc. Před léty jsem poptával u sklenářů terárium a ceny se dost lišily (v řádu tisíců Kč), i když zadání bylo u všech stejný. Nakonec jsem ho objednal u sklenáře vzdáleného cca. 70km, ale byl absolutně nejlevnější, jednání perfektní a protože rozvážel zakázky prodejcům po celém kraji, tak mi ho přivezl tenkrát za 200 Kč, když jel kolem.
Odpovědět
Uz mam nabidku za 11 tis sklo, zamereni+montaz+prace 1500 takze 12,5 tis celkem... asi jdu do toho :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, znám firmu v Krnově, která se na to specializuje, viz: https://www.sklomat.cz/obkladove-sklo... Objednával jsem si u nich něco jiného, s obkladovým sklem nemám zkušenost, ale za nezávaznou cenovou nabídku nic nedáte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?