Kde sehnat vzorky pracovní desky Egger?

Zdravím :-) Nevíte někdo, kde jdou sehnat vzorky pracovní desky značky Egger? Ať už třeba přes internet nebo v nějaké prodejně. Ale aby šli vzít i domů, abych je mohla porovnat např. k podlaze apod. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veerunkaa pozvi si nějakého nábytkáře, kuchyňáře, truhláře...oni mají vzorkovníky všeho možného a můžeš to doma porovnat. nám třeba přivezl jen konkrétní barvy, co jsem měla ve výběru. dovezl ty větší vzorky, u kterých se lépe rozhoduje než u těch maličkých :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veerunkaa Doporučuju na stránkách Demosu, manžel tam své zákazníky taky odkazuje. Ať už přímo do vzorkovny (je to v Praze, ale kdoví, třeba mají i pobočky v jiných koutech ČR) nebo na jejich internetové stránky. http://www.demos-trade.cz/sortiment-p... A pokud vím, vzorníky domů jen tak nepůjčují. Asi jich je málo a manžel to musel mít taky "schválený" přes nějakého manažera prodejny. To už pak budeš muset opravdu oslovit truhláře.
Odpovědět
Profilova fotka
Nam V Demosu domu vzorky pujcili, za kazdy jsme zaplatili vratnou zalohu 200 korun, doma v klidu vybrali s dlazbou. Je to na 14 dni, ale v prilade potreby Vam po domluve vzorky nechaji dele. Nektere vzorky nemaji, protoze jim ne lide kradou, ale urcite se nam snazili vyjit 100% vstric.
Odpovědět
My jsme měli půjčené vzorky přímo od truhláře, který bude dělat kuchyň. Ale o nějaké vzorkovně v Praze mluvil, jen si pamatuji přesně kde to mělo být.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si je objednala primo u egger na netu. Jeden stal kolem 3€. Ale uz jsme teda meli vybrany z kuchynskeho stud. A je to super, pouzili jsme je pri zarizovani zbytku domu + s nima budem nakupovat nabytek
Odpovědět
@hadeline to je asi ideální varianta, teda ve chvíli, když už má člověk vybráno a jen s tím chce chodit po dalších obchodech : ))))
Odpovědět
@hadeline můžu se zeptat, ta prostřední deska, co je to za dekor? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw jasne :) je to letosni novinka nejaky super mat. moc se nam libil.
Odpovědět
@hadeline moc děkuju ! :-) možná budem komplet přehodnocovat naše představy do domečku kvůli jiným oknům :D:D a tenhle dekor by se k nim krásně hodil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw tak at se dari :) je to moc krasny dekor, tim nic nezkazite.
Odpovědět
@hadeline děkuji, Vám taky :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@hadeline jen pozor, super maty jsou náročné na údržbu. co jsem tedy slyšela od nábytkáře. mastné ťapky z nich prý skoro nelze sundat :-/
Odpovědět
Článek se načítá
@hadeline Fakt krásný dekor, je spíš do bežova, nebo se mi to zdá? Libil by se mi na nábytek do zádvěří.
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea snad to nebude tak horky. aktualne mame bilou lesk folii - taky to neni zadna hitparada :) @bamak ano je to spis do bezova, tepla barva
Odpovědět
Profilova fotka
@hadeline bílý lesk je proti super matu balada. mě se ty sametové matné odstíny taky děsně líbí, ale bála bych se jich. "naštěstí" chlapovi se nelíbí, tak je to tím vyřešeno :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@hadeline to je ale krásný odstín..něco takového chci na obklad - sklo potrebovala bych cislo :-D jeto takova sedobezova, ze?
Odpovědět
Profilova fotka
@kacasa diky, taly se nam moc libil. cislo je na fotce pod :) a ano je to sedobezova spis teda do bezova
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@hadeline jak se prosím jmenuje dřevodekor?
Odpovědět
@beruska89 dub halifax přírodní, při zvětšené fotce to jde vidět :-) Číslo: H1180ST37
Odpovědět
Profilova fotka
máme vybraný dub halifax (egger), dub hamilton (DDL) a dvířka trachea. pokud máte poblíž, doporučuji navštívit vzorkovou prodejnu kili. uvidíte tam vše a vybrané vzorky vám půjčí i domů. tady zvládne vybrat kuchyň i nepraktický chlap :) http://www.kili.cz/
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?