Kde v kuchyni sušíte utěrky?

Když vidím všude ty kuchyně na míru, kde je využitý každý cm a bezradiátorové vytápění, kde vlastně v kuchyni sušíte utěrky? Máte na to nějakou vychytávku? díky ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ja v kupelni na rebrikovom radiatore :D Ale priznam sa, ze mi to vobec nedoslo, ked som si planovala kuchynu, az som po nastahovani prvykrat umyla riad a ostala som sa obzerat v strede kuchyne s morkou utierkou v ruke, ze "a co teraz?" :D
Odpovědět
Predtym som susila na el.rure mala taky super uchyt, teraz mam na mycke taky uchyt jeden jediny v kuchyni tak tam, ale ked bola tepla rura bolo to na nej lepsie.
Odpovědět
Ahojte, takze ja davam utierku na to madlo na rure. Mame podlahovku, takze aj my stale nejako preschne, ak je vlhka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
na dvierkach pod umyvadlom (vnutorna strana)... vyschne to rychlom kedze tam mame vsetky potrubia aj na teplu vodu, tak je tam teplo, vedla je hned umyvacka aj od toho ide teplo + teplo z podlahy...
Odpovědět
@andyfoto ... tam mě to taky napadlo, ale bude tam odpadkový koš :-x :-x :-x
Odpovědět
Pre tento pripad treba mat k podlahovke v kuchyni aj nejaky radiator... :-D
Odpovědět
@majitom ... nende, podlahovka je elektrická x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje tiez tam mame odpad. kos. da sa posunut na koniec skrinky
Odpovědět
@andyfoto ... můžeš líp vysvětlit??? kam s ní??? díky ;-)
Odpovědět
já mam v lince takovou díru cca 10 cm, kde mam jen háček na útěrku. Když je vlhká, dam ji tam a když je víc mokrá, necham ji oschnout na madle spodní skříňky, kde ji vidim jen já v kuchyni ;-)
Odpovědět
já mám úzký výsuv asi 20 cm, kde mám mám polici na čistící prostředky a nad tím je tyčka na utěrky, nabídli mi to v kuchynským studiu.
Odpovědět
@jennifer .... a uschne ti to tam v pohodě? večer to tam dáš a ráno je to suché? není to zatuchlé, přece jen je to ve skříňce ... díky .... ale nápad dobrej ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@jennifer pozor, kamoska ma tu spodnu "nerez" policu po 5 rokoch hrdzavu. Skrinku vkuse vysunutu,lebo v zatvorenej utierka nevyschne.
Odpovědět
@atlaska .... to mě právě taky napadlo :-p
Odpovědět
Tento výsuv jsme měli v bývalé kuchyni a přes noc jsme ho nechávali otevřený, aby utěrka vyschla, ale nebylo to ono... Teď suším na madle od skříňky pod dřezem, někdy na madle od trouby.
Odpovědět
@atlaska tohle je fotka z mojí kuchyně, je to fotka po roku a půl užívání,ono záleží z jakého materiálu to je a taky jaká je cena za výsuv, mě to i po třech letech nerezne, jinak mě utěrky v tom uschnou,nevím čím to je, ale možná i díky tomu že je pod tím podlahovka, ale já umývám hlavně nádobí v myčce. na výsuv dávám utěrky mokré a uschnou mi tam.
Odpovědět
@lucijeje mě to tam schne v pohodě, já bych si tento výsuv dala znovu, kdybych dělala novou kuchyn, jsem s ním spokojená.
Odpovědět
Jinak něco k tématu ještě tady. http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ku... ;-)
Odpovědět
@jennifer to fakt vykurujute pod kuch.linkou? kamoska ma vecne pootvoreny vysuv a umyvacku, este sa mi snad enstalo ked tam rpidem zeby tieto dve veci mala zatvorene.
Odpovědět
@atlaska máme pod linkou podlahovku, máme jí v celém domě kromě garáže a taky pod vanama, ale jinak všude.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v kuchyni pec ( do vlastního domku chceme udělat stejné řešení, ale nad kamny), nad pecí vodorovně pověšenou dřevěnou "kulatinu", jak bývalo kdysy, tak tam. ;-) Ale tohle samozřejmě jde málokde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít v kuchyni radiátorek :-) Speciálně pro utěrku :-D
Odpovědět
suším na madle u trouby nebo na radiátoru. V bývalé kuchyni jsem měla tu tyčku na utěrky ve skříňce, ale nevyhovovalo mi to.
Odpovědět
Profilova fotka
@andyfoto - no je to každého věc, ale podle mě je to dost nehygienické.. sušit utěrku vedle koše, kde je odpad a pak s tím utírat čisté nádobí..
Odpovědět
@lucijeje , ahoj, ja vešiam utierku buď na rúru alebo za pútko na poravinvú skriňu... ale mám umývačku takže uierku takmer nevyužívam a je pekne suchá v zásuvke
Odpovědět
ja vlastne ani nemam utierku,ale frote uteracik, skor na ruky ako na riad,ten vsetok ide do mycky ako u dedian.
Odpovědět
Profilova fotka
@zamilovanadonej Tomu my historici říkáme "bidlo". :-D Bylo to základní vybavení polozemnice ve Velkomoravské říši, takže žádná novinka... Dnes to mají v různých podobách hlavně nad ostrůvky v kuchyních alá Provence, existují i nerezové do moderního interiéru na vystavení měděných a jiných drahých pánviček atd. Dokáži si představit, že bych si tam pověsila utěrku, pokud by byla čistá, neohořelá a s pěkným vzorem... ;-) Ale docela mě překvapilo, že tu všichni řešíte pouze utěrku. Vy nikdo nejste zvyklé mít v kuchyni po ruce i ručník na osušení rukou? Nebo jsem tak zhýčkaná svým ekzémem a přehnanou hygienou při vaření? Nedokáži si představit, že bych měla zamazané ruce od vaření a bez opláchnutí a osušení rukou bych např. kořenila a solila nebo šahala neumytýma rukama na další potraviny po úpravě masa. Nelíbí se mi ani představa, že bych si ruce utírala do utěrky... A také, kde máte schované chňapky? Máme dvě na vaření a jednu silikonovou rukavici na pečení. Zatím to vše máme kolem sporáku, do nové kuchyně jsem už nad tím několikrát uvažovala a stále nevím....
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa Já si říkala že se to nějak jmenuje. No, každopádně pokud se topí, uschne tam cokoli za chvilku. Je to super věc. :-) Jinak, já mám ručník v kuchyni na ruce taky.
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelinkaaa Také jsme zvyklá neustále si mýt ruce při vaření. Takže ručník a utěrka v kuchyni nesmí chybět. A chňapky mám na magnet na topení.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zamilovanadonej Však se nic neděje, vložila jsem malé kulturní okénko... :-D Budeme mít ve spojené místnosti kuchyně s obývákem kamna Jotulky a nevím, jestli by se to nad ně hodilo, ale bylo by to asi nejlepší řešení, protože ještě nevíme, jestli budeme kromě podlahovky dávat nějaké normální topení. @wildy Souhlasím, bez toho ani ránu! Když my máme všechny chňapky bez magnetu a na háčku je to poměrně nepraktické, než bych to odháčkovala, tak mi přeteče hrnec. Bude to ještě dlouhé přemýšlení, než najdu nejvhodnější řešení...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?