Kdo má IKEA kuchyň, jste spokojení?

Zdravím všechny fandy IKEA :-) Vím, že diskuze o IKEA kuchyních je tu dost, ale zajímaly by mě čerstvé zkušenosti těch, kteří už nějakou dobu mají kuchyň z Ikei. Zajímala by mě hlavně kvalita zpracování. Kuchyně z Ikei se mi líbí a mám v plánu bílý lesk, ale nejsem si jistá, jak je to s kvalitou zpracování (např. oproti značkovým kuchyním typu Hanák apod.) Doporučili byste ji? Na co si dát pozor při výběru?
Odpovědět
my mame (v kombinaci s upravou a pracovni deskou od truhlare) a spokojeni jsme moc. Mame ji pres 2 roky a doporucuju :) Mame ten lepsi system vysuvu a stale vse funguje bez problemu. Jedine co je nevyhoda ze ne kazdy truhlar chce s IKEA kuchyni pracovat a pripadne nejake skrinky upravit coz je vetsinou potreba, at kuchyn presne sedne.
Odpovědět
Taky jsem si právě říkala, že bysme si nechali udělat pracovní desku od truhláře, jinak skříňky z Ikei - Metod. Akorát spotřebiče bych chtěla asi jiné značky. Pasují tam bez problému nebo je nutné pořídit z Ikei?
Odpovědět
@janiia spotrebic nemame z Ikea zadny a vse pasovalo :) Jsou to typove rozmery, takze nebyl problem. Jinak spotrebice mame prevazne Siemens/Bosch ale verim ze budou pasovat vsechny znacky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám Ikea kuchyň včetně spotřebičů (bez pracovní desky, tu jsme vybrali kvůli dekoru jinde) už skoro 5 let a jsem s ní max spokojená, do nového domu jí budu pořizovat opět, mám ty nejlevnější dvířka a nikde nepozoruji nějakou vadu, ani u digestoře ne a to tam jde skoro každý den pára a mastnota... za mě mohu doporučit, vše funguje jak má. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janiia nevim jak bily lesk, my mame Bodbyn. Korpusy ok, dvirka po 2,5 letech muceni malymi detmi stale v poradku. Spotrebice ikea (vse je brandovany Elektrolux) zatim taktez v pohode. Jen premyslim ze vymenim pracovni desku za Technistone. Tenkrat na ni nebyly finance takze te obyc dam jeste tak 2-3 roky a pak pujde...
Odpovědět
My máme, zatím rok, a jsme spokojeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@janiia Když to víš tak pak nevím proč zakládáš to samé téma.... =-) http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?