Keramický dřez - vykroužení otvoru pro baterii

Prosím radu, mame zakouoeny dvoudrez a neni tam otvor pro baterii, ale je jakoby predpripraveny, ze spoda je jakoby kruh pro vyklepnutí či vykroužení, je to psané i v popiscích. Čím byste ten otvor vyloupli? Instaltér od toho dal ruce pryč. Děkuji
Odpovědět
Se mu nedivím, mu to praskne a co? To by měla být starost toho, kdo to prodává. Případně musí dát alespoň pokyn výrobce, jak se to dělá. Jste kupovali na netu, co?
Odpovědět
@pastikaa nemáme sice keramický, ale granitový a normálně se to vykleplo kladívkem v místě, kde je na to příprava od výrobce.
Odpovědět
@petros4 to není starost toho co to prodává - on totiž neví, kolik otvorů tam potřebuješ. Třeba já tam mám dovyklepnuté 3 otvory (baterie, ovládání odtoku a saponát) a někdo chce jenom jeden... taky každá baterie se může umístit na jiné místo u větších dřezů, atd. ....
Odpovědět
@kekita No jo, ale měl by ti zajistit od dodavatele, potažmo výrobce předpis (postup) jak se to má udělat. To starost prodávajícího je. Resp. povinnost. Já bych teda s kladívkem na keramiku nešel, když jsem to nikdy nedělal.
Odpovědět
@petros4 Já si myslím, že je to u každého výrobku v návodě. Mám Blanco a je to fakt jednoduché - viz. třeba toto video: https://www.youtube.com/watch?v=N09hp...
Odpovědět
@pastikaa A máte opravdu keramický dřez? Teď jsem to zjišťovala a u keramických prý nejde dodatečně udělat otvor - musí být udělaný už z výroby (kvůli glazuře). U ostatních to jde. Proto mě přijde divné, že ho máte zespodu předpřipravený....
Odpovědět
Čeká mě to samé, strach z toho tedy nemám. Franke také předpřipravují otvory, mám to potvrzené přímo od nich. Ano, mluvím o granitu. A co použít tu obkladačskou kulatou frézku na kachle, ta je diamantová ne? Tou by to nešlo?
Odpovědět
Opravdu keramicky a je tam vic pripravenych jakoby der na vyklepnuti, presne prave na to, kde mit odtok, baterii. Je to tam opravdu psane. No zatím si to myslíme, diamantový kotunkový vrták...ale nerada bych praskla dřez za 16K 😳 návid nedorazil, jen na montáž odpadu. Ale je z mall.cz, tak je asi kontaktuji.
Odpovědět
Tak pokud je to Villeroy tak tu budou mít zastoupení. Prodává je Siko, zkusil bych se tam zeptat. Možná se nebudou tvářit ideálně, když to není kupované u nich. Nebo budou vědět, kdo dělá přímo dovoz. Asi bych se jen tak do dobrodružství za 16k bez porady s odborníky nepouštěl. Mám obavu, že jestli to vůbec půjde, bude na to potřeba speciální nářadí. To není kachlička.
Odpovědět
Profilova fotka
Prodávám granitové dřezy a při objednání se můj odběratel prodejce musí zeptat koncového člověka (vždy to po něm chci) kde chtějí lidi a kolik dír vyvrtat, pak to zadám dovozci a ten udělá dír kolik kdo chce a kde chce za 36 kč za díru. Díry jsou tam předznačené, ale stejně to dovozce vyvrtává - pro jistotu. Dále se prodávají takový ten nástaven na udělání díry asi za 390 Kč. Sám bych to kladívkem tedy určitě nedělal kor tento typ, nedivil bych se, kdyby vám prasknul.
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.sinks.cz/sinks-vrtaci-kor...
Odpovědět
@hbboy Bude vykružovat táta diamantovým vykružovákem, dám info, jak se to povedlo 👍
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?