Keramický dřez

Máte prosím tmavý(černý, šedý) keramický dřez? Zajímá mne od uživatelek jak moc je či není praktický a jak dlouho ho máte, jak moc se o něj pečuje a jak moc na něj musíte být opatrní. Nejsem si jistá zda do něj investovat. Chtěla bych antracitový či černý, ale nejsem typ člověka co to bude pořád vytírat do sucha, nehledě nato, že i když bych to dělala já tak moje malé děti a rodina určitě ne z těch důvodu mi příjdou granitové dřezy nepraktické tak zvažuju tu keramiku a investici do něj a zda to má vůbec význam. Děkuji
Odpovědět
Prvně jsi mě překvapila kombinaci černý a keramický...😳 To jsem ještě neviděla. Já jsem přemýšlela nad keramickým klasickým bílým, ale když jsem poctivě pročetla diskuze, vzdala jsem to... Ten dřez prý vydrží docela dost (ale pořád je to keramické umyvadlo v jiném tvaru), zato ale ostatní nádobí ne! Skleničky, hrnky, talířky... Holky co vaří pravidelně + mají třeba děti, tak keramiku vůbec nedoporučují ☹️. Já se budu muset smířit s granitovým. Prý na to existuje nějaká speciální chemie... (Já si zatím většinou vystačila se sodou a octem, ale na granitový dřez to vyzkoušené nemám, ten budu mít až v létě).
Odpovědět
@kafr ale černé se běžně vyrábějí už jsem je viděla u znýmých doma i na netu u vícero firem a nakonec i v Polsku jsem na ně natrefila. To mě zase překvapilo, já právě všude čtu že jsou hrozně praktické co do údržby....dobře děkuji za info.
Odpovědět
@chocolate22 aha, tak já se zatím setkala jen s těmi granitovými. Keramiku jsem zatím viděla jen bílou.
Odpovědět
@chocolate22 Keramika je super, ale osobně bych asi viděla jako praktičtější bílou barvu, nebo prostě světlou. Na té černé budou podle mě víc vidět zaschlé kapičky, šmouhy, když je tvrdší voda apod.
Odpovědět
@bayt no ja bilou opravdu nemuzu(byla by jak pest na oko k jinak cerne kuchyni) ,pro me je jednoznacne tmava barva zaklad a dle toho prozpusobim material...tedy hledam nejpraktictejsi cerny/antracitovy...material/drez.
Odpovědět
@chocolate22 tak obecně tu keramiku si hodně chválí 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?