Kolik vás stála kuchyně?

Zajímalo by mě, na kolik Vás celkově vyšla kuchyně - kolik stála linka, kolik spotřebiče atd... Od koho jste si kuchyň nechali dělat a jak jste byli spokojení??? Začínáme stavět a tak se začínám poptávat po kuchyních... mám celkem jasnou představu, ale taky mám určitý rozpočet, který prostě musím dodržet... ;) díky za vaše odpovědi.. klidně přidejte i fotky ;)
Odpovědět
1
2
No na tom rozpočtu pochopitelně hodně záleží a od něj se odpíchnout. Odečíst cenu spotřebičů, pokud chceš standart tak nějakých 50tis (lednice 12, myčka 11, trouba 8, deska 5, digestoř 5, dřez 4, baterka 3, nějaká rezerva). "Skříňky" se pak dají porovávat +- metrovou cenou. Rozumná cena na kterou je schopen se truhlář dostat při zakázkové výrobě v rozumné kvalitě je 9000 Kč/1bm linky. My máme čerstvou zkušenost, kuchyň od truhláře, na míru, vše odbržděné blum, lamino a deska egger, rohové výsuvy...prostě dnešní standart. K tomu věž na troubu ,polo-ostrůvek, celkem 9m kuchyně. Platili jsme 75 000 a dle mě je to dobrá cena, chodili nám nabídky i 130 000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
taky máme rozpočet musime se vejit do cca 110tis +spotřebiče ty vyjdou na nejakych cca 25tis(mikrovlnka,trouba,indukce,digestoř,myčka) známý co dělá spotřebiče po kuchyně doporučuje electrolux a whirlpool kuchyn máme celkem velkou a cenové nabídky od truhlářů jsou od 88-150tis al určitě od truhlaře ne kuchynske studio to bude dražší,někdo mi řikal i o dočasné kuchyni z ikei,ale kuchyn vyjde pomalu 3x dráž ykdyž je ikeácká
Odpovědět
Profilova fotka
@akicz to je dobrá cena,ten bm se počítá spodek i vršek linky?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 6 metrů linky až do stropu (kombinace lamino a lak, taktéž odbržděné blum a deska egger) + kuch. stůl a bude to ze studia za těch 130 tis. (ale cena naskočila těmi lakovými skříňkami). Veškeré spotřebiče za těch zmiňovaných 50 tis.
Odpovědět
@ratatooy jo, počítá se vše. ono je to skoro vždycky +- stejné, nějaké horní skříňky nebo věž, pro hrubé určení rozpočtu OK...
Odpovědět
http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme na kuchyň malý prostor, ale zase bude až do stropu, takže cenově vyjde jako kdyby to byla kuchyně běžných bytových rozměrů. Jen skříňky, pracovní deska, úchytky, šuplíčky s tlumením dojezdů a dorazů u skříněk nás vyjdou na 50tis. + dalších cca 45 tis. na spotřebiče. Když započítáme baterii, osvětlení a další drobnosti jsme cca na "krásných" 100-110 tis. tis., což je myslím celkem normální. Kamarádka má velký baráček a kuchyni obrovskou a je v ní za 250tis. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
180 se samostatným mrazákem Bosch,který je ve špajzu..
Odpovědět
Ahoj, my mame kuchyn z Ikey, nemam zadnou vytku, mame od nich vsechno krome mycky. vysla cca na sto
Odpovědět
Moje kuchyň stála cca 180 tisíc,je od truhláře,v lesku,panty Blum,granit.dřez i baterie.Délka je 8 m a cena je včetně spotřebičů.
Odpovědět
Naše kuchyně od truhláře stála cca 110 tisíc, je téměř celá v lesku, veškeré panty od Blumu, Franke dřez i baterie. Jo a samozřejmě včetně všech spotřebičů od Whirpool.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje kuchyně stála 75 000 Kč + spotřebiče 61 000 Kč. Dělala nám jí firma, která má vlastní truhlářství. Spotřebiče Mora, Whirlpool, Bauknecht, Liebherr, dřez a baterie Franke. Délku kuchyně si nepamatuji přesně, ale je to do 6m.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@rienn tuto kuchyň jsem myslím viděla naživo :-) a je opravdu moc pěkná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naše je celá z ikei (včetně všech spotřebičů), je to klasická pidi paneláková kuchyně a vyšla komplet na cca 80 tisíc.
Odpovědět
evisek213 to by bylo,abys neviděla sousedčinu kuchyň Evi :-) Děkuji,ta tvoje je také super! P.S.jak se ten svět malý,že? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rienn no to ano :-D zabrousím do diskuze a dívám, že tahleta kuchyň je mně nějak povědomá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@happylenulka říká se, co běžný metr, to 10 tis., jen za linku bez spotřebičů... já mám skoro 10 metrů, zadávám ji truhláři a kalkulace 100 tis., mám tam teda ale většinou zásuvky, spotřebiče se snažím sehnat do 60 tis., původně jsem si dala strop 80 tis.+50 tis., ale jaksi jsem se nevešla :D jinak zastávám výrobu přímo u truhláře, podle mě je s nimi podstatně lepší komunikace, osobitější přístup, můžeš si navymýšlet co chceš, a co já jsem se koukala, cenově vyjdou skoro stejně jako kuchyňská studia ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme kuchyň od truhláře, délka cca 8 metrů, spotřebiče Whirlpool, panty Blum, dřez granitový...cena 80 tis. spotřebiče 35 tis. Ušetřit se dá na hodně věcech...drátěný program, šuplíky, úchytky....
Odpovědět
Profilova fotka
ještě fotku :)
Odpovědět
@happylenulka : Tak my máme objednanou od truhláře linku za 70.000 Kč, tvar do U, velikostně 10 metrů, vestavné veškeré spotřebiče, zádová deska v barvě prac. linky, velké šuplíky, nějaký ten menší drátěný systém + veliká potravinová skříň. Myslím, že ve studiu by to bylo minimálně jednou tolik peněz. Dřez 3.500 Kč rohový nerez. Spotřebiče : lednice 15.000 Kč, trouba s deskou v akci super cena celkem 12.000 Kč, mikrovlnka v akci 5.900 Kč, myčka 13.500 Kč, digestoř bude asi od maan, ale tu ještě nemáme. Jinak můžu vřele doporučit www.obchody24.cz , kde mají občas fajn slevy, www.levneelektro.cz mi dalo slevu na mikrovlnku asi 800Kč :-D a u www.elektrocz.com nám udělali velice zajímavou cenovou nabídku při odběru více spotřebičů, ale nakonec jsme nabídky nevyužili, protože neměli lednici, kterou jsem požadovala. Baterii počítám do 1.500Kč. Takže komplet počítám cca 125.000 Kč + jídelní stůl a židle v akci cca 15.000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
My teď byli v oresi. Dneska jsem sem dávala fotku návrhv a vyšla by nás na 130 tis. Je to 6m kuchyně i spotřebiče. No a pak jsem zkoušela návrh v ikei a tam mi to vyšlo taky na 130. Fotky mam taky v albu. Ono u truhláře vyjde víc kuchyň ale ve studiu mají často akce na spotřebiče. Ale já osobně bych raději taky truhláře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anetal7 to jsem ráda že to říkáš,konečně mi někdo potvrdil že kuchyn z Ikei vyjde pomale dráž než od truhláře
Odpovědět
Profilova fotka
@nicky215 tak to je hodně levný truhlář mi mame nabídku na 8m cca 130tis ale chci lesk folii
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@rienn Kdo Vám dělal kuchyň? Jsme z UH a scháníme dobrého truhláře.
Odpovědět
Nas vyšla kuchyn na 80+80 spotřebiče.Je do U a je od truhláře.Víc foto v albu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@akicz dobrý den, mohu se zeptat, jak je to s těmi nabídkami? najdu si na netu truhláře a studia a tam pošlu nějaký nákres místnosti + základní požadavky nebo ...? =-) děkuji moc za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea já si našla inspirační fotku , navrhla jsem si to napaprír a pslala jim to a dostala jsem nabídky, ale někde ti navrhnou sami na základě toho co chceš, máma obcházela osobně studia a nechala si dělat návrhy pak nějaký návrh co se jí líbil nejvíc vzala a dala truhláři který jí to nakonec udělal
Odpovědět
Nás vyšla kuchyň na cca 80 000,- bez spotřebičů. Původně jsem chtěla bílý lesk ale to jsem si nakonec rozmyslela a tím ušetřila 15 000,-. Spotřebiče stály dalších 50 000,-. V Oresi nám tu stejnou kuchyň nacenili na 150 000,- bez spotřebičů, takže to byla jasná volba.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g díky. no na obcházení studií fakt nemám čas, na zvaní si lidí domů a řešení návrhů nemám zas prostor. právě to chci řešit v základu přes net a až nějaký užší výběr řešit osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea ano já rozesílala návrh a požadavky po emailu :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?