Kolik vás stála nová kuchyně?

Ahojky chtěla jsem se zeptat kolik vás stála vaše nová kuchyně. Jelikož si budeme objednávat kuchyň chtěla jsem se zeptat do jaké cenové relace se asi můžu pohybovat.
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
No kuchyni koupíš za 40 tis a i za 500 a víc asi záleží co hledáš :-N
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na běžném metru, podle toho, jaký si vybereš materiál, dvířka, ručky, kování, drátěná systém, pojezdy apod..... můžeš se pohybovat od 9 000 tis až cca do 20 000 tis a více za běžný metr kuchyně, pak hodně záleží jestli chceš kuchyni ze studia, od truhláře, nebo katalogovou např polskou :-)
Odpovědět
budu mít kuchyň do tvaru L - a zdřejmě bude dělaná na míru. Je k tomu i malinkatý bar. Kalkulace činí 90 tisíc bez spotřebičů je tam jen dřez a pracovní deska .
Odpovědět
smisek, aka je velka? aky povrch maju dvierka? u coho pracovna doska? to vsetko ti udava cenu... do L moze mat 2 metre aj 10m :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to opravdu hodně různorodé.Tu samou kuchyň máme naceněnou od dvou firem a rozdíl v cenách je skoro přesně 50%.Je to jako se vším, dá se pořídit za pár tisícovek, ale i za statisíce....
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, ze ta cena je dobrá ... pokud si nekoupís levnou kuchyn nekde v Asku, která samo nevydrzí ...tak tahle je fajn. Z kuchynského studia takovou nedostanes :-)
Odpovědět
já mam včera dodelanu kuchyn je to 3metry kuchyne s pracovni sdeskou toje dole šzpliky a nahoře skřínky a i s chro. skřínkama ..pracobvni desku 65cm hlubokou..granitovy dřez..drahe uchytky a pojezdy všechny s dojezdem a pak cca 2,1m zed zastavenou komplet až ke stropu 2,6 takže si myslim opravdu na panelak hodne velka kuchynka co se tyče uložneho prostoru..korpus je lamino a dvížka jsou z nejake te folie nebo z čeho:-)opravdu je pekna a i včetne stěny za linku místo obkladu a s pojezdy na odpadk.koš a oleje a podobně věci jsem platila 75tis...což si myslim je pekna cemna spotřebiče patk stali cca 50tis:-) myslim že pokud chce člověk pošetřit da se dat levnejší prac deska a pojezdy obyčejne .....proste da se udelat i levnejc..jen pak s tím člobvěk musí počítat že to hot nebude tak jak si asi vysnil:-) ja jsem max spokojena a jak pouklizím dodam fotečky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Smisek: já mám kuchyň do U (fotku mám v albu) -bude lak bílá vysoký lesk. Cena je 218000 Kč včetně granit.dřezu, baterie, desky,obkladu na zeď a všech spotřebičů zn Bosch, které tvoří víc jak polovinu ceny kuchyně.
Odpovědět
Profilova fotka
Smisku, tak moje kuchyň stála ještě o 100 tis. víc než ta jenikovo :-N Je teda fakt, že samotná linka s deskou a obkladem vyšla na 118 tis.(je do L 6,8 metru) těch 200 navrch vyšla světelná dna horních skříněk, spotřebiče siemens, rozšoupli jsme se s vestavným kávovarem(ten stál přes 40 tis.). Jasně, že jsem mohla šetřit, mohla jsem si do rohový skříňky dát drátěnej program místo té dvoupatrové "ledviny", stálo by to třetinu, ale nemám ráda, když mi padá bordel z vrchního fochu do spodního. Stejně tak jsem mohla mít místo výsuvných kontejnerů skříňky, ale takhle mi to přijde pohodlnější. Digestoř taky mohla být rovná, jenže manžel má přes 2 metry, takže by se o ni mlátil. Je to jenom o tom, kolik chceš do ní investovat. Jinak za tu samou jsme měli i nabídku za 495 tis. :-D ]-( Takže obejdi opravdu více studií ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Smisku. Naše kuchyň stála 190 tisíc, včetně dopravy, montáže a spotřebičů Baumatic (vestavné : lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnka, trouba a indukční varná deska - celkem 80 tisíc) Skříňky byly za 110 tisíc, ne přes studio, ale od truhláře (z Vítkovic), kvalita - lakovaná, panty Blumy, u všech skříněk pojezdy, koše na tříděný odpad, 1x výsuv, sklo nad linkou, lišty, úchyty atd. Kuchyň je velká 4m + 2m ostrůvek oboustranný. Dřez stál asi 10 a baterie 3 tisíce. Jsem velice spokojená, že jsem vsadila na živnostníka ... Fotky zatím nemám
Odpovědět
Dát za kuchyni 150tis. a více ,no to bych snad musel být na návykovej látkách,absolutně to nechápu.Mám kamaráda truhláře a docela se bavíme,co všechno jsou lidi schopni dát za kuchyni.Mám kuchyni od něho 2,8m+2m,nerezový Pyramis 18 cm hloubka(granitový nechci ani zadarmo,je náročnější na udržbu a nelíbí se mi vzhled)baterii Pyramis,nešetřili jsme na pojezdech,kování,spotřebiče Gorenje.Bez spotřebiču 57tis. spotřebiče vest.trouba,sklokeramika,digestoř 15tis.Maximální spoikojenost
Odpovědět
Maitland a já bych zas musela být na návykových látkách, abych tě měla za manžela. :-p Tvoje manželka či partnerka z tebe musí být docela na nervy... Nedovolíš jí dokonce ani myčku ((viz. následující příspěvek z tématu o myčkách: maitland • 15. červenec 2009 ve 20:03 (Příspěvek byl upraven adminem, protože nebyl v souladu s pravidlem Neurážej, neprovokuj...) Nestačím se divit,jak jsou u vás myčky oblíbené,my jsme při zařizování kuchyně loni ani nepomysleli a vubec nám neschází,a nejvíc mne rozesměje když se mluví o ušetřeném čase,uspoře energie a vody.)), natož ženami velmi oblíbený granitový dřez a kdyby se snad někdy zmínila o lepší kuchyni, tak bys musel být zfetovaný... Nezlob se, ale tvé názory jsou poněkud povrchní a sobecké! Ptal ses někdy také své vlastní partnerky, co by třeba ona chtěla??? To jako že mám kuchyň za 160tis. bez spotřebičů, tak jsem na návykových látkách nebo co?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ono je to i o prioritách....Někdo dost prokouří, někdo dává peníze do koníčka a někdo, jako třeba já dal za malou kuchyň 201tis. a nelituje z toho ani koruny.... ;-) Prostě jsem si tam dost naporoučela, co jsem tam chtěla, tak jsem pak za to musela taky zaplatit.
Odpovědět
re: alcar Moje manželka je naprosto spokojená ženská,to je naprosto v pohodě,nikoho jsem neurážel,myčku jsme nechtěli,protože si nemyslím že je všechno pravda co je psáno v reklamních letácích jako o uspoře času a energie,to o těch latkach jsem možná přehnal,sorry ale šokovaly mne ty ceny těch kuchyní,lidi neblázněte když se chce jde to i levněji,celý byt rek. za 350tis,obložky,posuvne dvere,plovoucka v obyváku QuickStep(1000kc/m2,koupelna atd.manželka je v pohodě :-)
Odpovědět
maitland - dá se to pořídit za tuto cenu,ale nesmíš si třeba do kuchyně toho tolik vymýšlet,protože to tím pádem všechno skáče nahoru :-(
Odpovědět
no, ja som asi tiez na navykovych latkach... :-( mam velku kuchynu - je do G ( asi 12m ), prevedenie cierny lak, mam granitovy drez - udrziava sa mi nepomerne lahsie ako nerezovy ktory som mala v predchadzajucej kuchyni, taktiez granitovu bateriu, zulovu pracovnu dosku a mramorove obklady v kombinacii so sklom, nejake vnutorne systemy a vysuvy, dotykove otvaranie - kuchyna je robena stolarom - vysla ma na necelych 300 tisic sk ( v studiach pod 700 000 ponuka nebola... :-( ), spotrebice nieco cez 250 tisic sk ( kupovane v polsku , oproti najlacnejsej ponuke na slovenku skoro o 100tisic lacnejsie - vsetko bosch...) maitland ak ti cela rekonstrukcia vysla 350tisic, tak si bud nerekonstruoval komplet ( rozvody, buranie, budovanie etc. ale robil len povrchove upravy ) alebo mate malicinky byt, kde sa to da, pripadne si velmi sikovny a vies vela veci robit sam plus mas na to cas - potom ti k tomu gratulujem... inak tiez som nemala doveru v umyvacku ( chcela som hlavne velku chladnicku :-) ) lebo sme ju predtym nemali a ja celkom umyvanie riadu mozem... ale teraz si neviem vynachvalit hlavne to ze nemam zapratany po ranajkach drez ktory ma caka kym pridem z prace, ze mam v kuchyni poriadok a riad naozaj super leskly... ( podla mna aj usporim vodu a energie, lebo umyvacku zapinam raz za 2-3 dni, pokial tam nieco nesmrdi... :-N a pri mojom style umyvania - vzdy vo vretej tecucej vode s jarou - nasledne oplachovanie a keby ho chcem mat taky leskly ako z umyvacky musela by som ho hned aj vylestit - najlepsie kuchynskymi utierkami ktore su cistucke - papierove musim kupovat, latkove prat dokoliecka... dalsie naklady... ja by som urcite na umyvanie minula viac - ale ludia su rozni, niektori stale umyvaju vsetky riady v jednom vandliku postupne so spinavou vodou a tak akoze setria...hm, aj tak sa da ;-) ) nemyslim si ze maitlandova zena musi byt nespokojna - ak maju malu kuchynu tak sa tam vela vymysliet ani neda - ja som mala v predchadzajucom byte nejake 2m dokopy a bola som spokojna... hm, aj ked do 4,5 metra by sa ta umyvacka urcite zmestila ( inak moja mama mala podobny nazor ako ty maitland, ale kedze chodi strazit vnucence a mala sancu si umyvacku u mna aj svagrinej vyskusat, tak teraz lutuje ze si ju do svojej cistonovej kuchyne nezakomponovala - teraz rozmysla o nejakej malickej samostatne stojacej, lebo vidi jej vyhody... :-) ) suhlasim ze investicie v byte su veci priorit- my sme napr. do obyvacky nekupili este ani jednu novu vec, do kuchyne, kupelky a wc ,podhladov ako aj podlah a dveri som investovat chcela, kedze ich nemienim menit kazdy den :-)
Odpovědět
re: dai Ale jo ,maš pravdu,už mlčím 12m kuchyně,to je jiná! My jsme v panelaku,to víš,tam nemužeš kouzlit,ale nám to stačí a je to hezky udělaný,ten dřez je fakt pěknej ,je hlubokej 18cm,no ty máš kuchyni par excellence.Chtěl jsem jen vyjádřit svuj názor ,že je lepší ,když to udělá nějaký šikovný truhlář,než cpát peníze do kuch.studií,nazdárek
Odpovědět
Profilova fotka
tak ono 57tis. za kuchyn, ktera ma max. 2,8m taky neni zrovna malo. A bez mycky teda fakt nechapu, uspora casu a vseho to fakt je a dost velika, radsi pujdu ven, nez abych po kazdym jidle myla nadobi, nehlede na to, ze to pak stoji nekde na lince, tzn. proste to vypada, ze neni uklizeno.
Odpovědět
maitland- máš pravdu,že ušetříš u truhláře.Ale reklama,značka a studia,kde si to ženské mohou prohlídnout,dělá svoje.Truhlář si muže dovolit jen malou vzorkovnu a né velké studio. :-( A je pravda,že oči prodávají :-S 8-) . Znám to z vlastní zkušenosti,teď si do maleho studia dělám kuchyň a je na mě dost drahá(protože si to hradím všechno sám,nemám na to žádný uvěr atd,)Ale je pravda ,že už bude super-korus zebrano -dýha,dvířka mocca lesk,prac.deska sklo mocca,obrovský ostruvek a na to bude navazovat obr stul.Skleněné roletky,výsuvné zásuvky,plnovýsuvy s tlumením,no děsně drahý a hezký :-)
Odpovědět
urbisek, ono zalezi aj natom akeho stolara mas na mysli... nas nam bol napr. odporucany viacerymi znamymi ako aj clovekom co vozi mramor a zulu z talianska, lebo ze vie s tymito materialmi pracovat a prisposobit im aj nabytok... vela jeho kuchyn sme videli a mali sme aj jasnu predstavu o tom ako by ta nasa mala vyzerat, z coho by mala byt... stretli sme sa u nas v byte ( vtedy holobyt ) - on priniesol vela vzoriek ako aj obrazkov so sebou, povedal nam s cim pracuje, my sme mu povedali svoju predstavu - nadherne nam to napockanie nakreslil v 3d - som nechapala... vedel nam aj poradit ako zhodnotit priestor ( poradil nam napr. jedalensky stol so zulovou doskou, ako aj rozsirenie okennych parapiet v tom istom materialy z akeho je kuchyna... ( kuchynu a jedalen spaja presklenena stena s oknami konciacimi asi 30 cm nad podlahou...) plus nejake vychytavky zo sadrokartonu...teraz to vyzera krasne a originalne ako od designera... nikdy by som nepovedala ze take citenie moze mat ´obycajny´stolar...
Odpovědět
dai, dej sem nakou fotku! :-)
Odpovědět
monique, nemam :-( nie som nejak nato stavana davat fotky z domacnosti na net... na jednej strane by som sa rada pochvalila, na druhej vo mne predstava mat fotky z bytu na verejnom fore nevyvolava dobre pocity |-| skusim najst link velmi podobnej kuchyne tej nasej - v poctate sme sa nou nechali vo velkom inspirovat... http://np.netpublicator.com/netpublic... - je to brozura - musis ju otvorit a listovat ;-) ide o to cierne prevedenie so zulou - obdobny stol sme si dali vyrobit - ale nie rozkladaci...
Odpovědět
dai - to chapu. vypada to tedy luxusne! akorat bych se bala toho cerneho laku, nam rikali, ze cim tmavsi barva laku, tim vic jsou videt otisky prstu. my mame bilou, ale tu jsme chteli tak jako tak
Odpovědět
vypada to velmi pekne... mame velmi svetlu a velku kuchynu takze ja som sa tej ciernej moc nebala , aj ked som chvilu uvazovala aj nad bielou - ta by tam ale asi zanikla... a kombinaciu s drevom moj manzel odmietol :-S samozrejme ze su tam capkanice vidiet - krpata sa naucila otvarat tie dotykove dvierka stylom ze sa cela zaprie do dvierok a odskoci od nich :-) takze mam po vsetkych spodnych suflikoch male rucicky pootlacovane :-D ale velmi jednoducho sa to udrziava, co si asi uz zistila ;-) takze ja to len pretriem mokrou handrickou a vylestim - je to zachvilku, nemusim to nijak drhnut ani nic podobne... linku umyvam 3x dotyzdna ( teda 2x mi to umyva teta co mi chodi upratovat a raz ja cez vikend...) to uplne staci nato aby bola stale peknucka... zatial som s vyberom velmi spokojna a z kuchyne sa vytesujem ako decko :-) ( som to tu uz spominala , asi trpim syndromom cloveka zijuceho 6 rokov v malicinkej kuchyni bez okna 8-) ) - fakt je ze kuchyna inspirovala aj mojho manzela natolko ze zacal varit - teda grilovat... ( vydupal si lavovy gril tak teraz mame kazdy vikend bud grilovane ryby alebo steaky, dokonca aj parky griluje... - celkom sa z toho tesim pretoze niekedy okrem polievky zvladne cele hlavne jedlo... co je celkom prijemna zmena :-) )
Odpovědět
dai - ano to je to co myslím,že truhlář,který má dobrou reklamu mezi lidma ti to udělá jako ve studiu a levnějc 8-) Krásnou kuchyň máš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebyl čas něco řešit na míru. Zn. Ikea L 3m na 3m cena bez spotřebičů cca 35 tisíc - bez montáže a dopravy - ta byla vlastnoruční :-)
Odpovědět
hadeline -jak dlouho vydrží?ALe je pravda,ža za takou cenu se linka mění líp,než když dáš 100 tisíc :-S
Odpovědět
ako som spominala hadeline - vec priorit ;-) ja som si radsej 2 mesiace pockala a zila urcitu dobu v totalnom provizoriu ako by som mala kupovat nieco co sa mi nepaci a nesplna moje naroky ( tam zial ikea kuchyne zaradujem :-( ) - aj ked to stoji tak malo penazi... samozrejme ze zalezi ci zariadujes byt kde chces byvat par mesiacov, alebo tam chces zit niekolko rokov...
Odpovědět
Profilova fotka
No do budoucna to bude nájemní byt, takže byla s tím i kupovaná. Aby mi tu někdo pak neničil kuchyň za xset tisíc.Ale mě se fakt LÍBÍ :-D Jinak jak dlouho vydrží ukáže až čas. Pokud dlouho dám si úplně stejnou i do domečku nebo budu hledat jiné řešení.
Odpovědět
to radsej nerob hadeline :-) o tej kvalite som pisala z vlastnej skusenosti- ked sme cakali na dostavanie nasho bytika, tak sme byvali 4 mesiace v podnajme - ten byt bol tiez tak zariadovany - bol velky cisty a zariadeny ikea nabytkom... ta kuchyna nevyzerala zle :-) ale po 4-roch mesiacoch ( boli sme prvy najomcovia a naozaj som s tym nabytkom zaobchadzala presne tak ako v predchazdajucej kuchyni, ktora bezo zmien vydrzala 6 rokov...) sa zacali odlepovat asi folie na listach...ako aj na dvierkach, kuchynska doska menila farbu potom ako sa na nu nieco vylialo - vyzerala ako drevo , neviem co to presne bolo... mozno aj ikea ma kvalitne kuchyne, ale urcite to nie su tieto za 30 tisic :-S
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?