Kombinace kuchyň-světle šedá mat, bílá lesk a pracovní plocha Dub Nebraska

Profilova fotka
Dobrý den, zítra jedeme do Demosu a už musím rozlousknout kombinaci barev v kuchyni.. Nemáte prosím někdo fotku kuchyně v kombinaci světle šedá mat (příp. lesk), může být i tmavě šedá mat (nebo lesk), bílá lesk a k tomu pracovní deska v odstínu Dub Nebraska? Na zeď bych v této kombinaci dala světle šedou stěrku. Ještě zvažuju možnost s pracovní deskou Egger beton světlý. Už jsem bezradná.. :-( děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@petta33 Nemáme sice přesně tuto kombinaci, ale dost podobnou - bílý lesk, kašmírově šedý mat (je to teda spíš béžová než šedá), rám baru Halifax, na zdi stěrka v podobném odstínu jako ten kašmír. Mrkni ke mě do blogu a do alba Finišujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Krásné, děkuji, nějak takto si to přestavuji :-) Je na tom kašmírově šedém matu vidět otisky prstů?
Odpovědět
Profilova fotka
@petta33 Otisky vidět nejsou, ale to asi nebude tím kašmírem jako takovým, ale spíš povrchem - máme skříňky i pracovní plochu ze zádové desky, která má takovou hrubší strukturu, není to takové to hladké, i když matné lamino. Nevím, jak to přesně popsat. Trošku jsem se bála údržby té pracovní desky, ale je to naprosto v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Bezva, děkuji :-) zítra to tam okouknu, jestli tam tento dekor budou mít
Odpovědět
My mame pracovni desku dub nebraska a kuchyn v bilem lesku a vypada to super. Hlavne se mi diky strese :-) podarily najit interierove dvere ve stejnem odstinu od masonite, tak je to hezky sladene. A na zdi budeme mít sede sklo, podlahu mame vinyl dub kourovy tak k tomu.
Odpovědět
Mam jen tuhle fotku v mobilu, ale uz jsme dal, tak kdyžtak nafotim, kdyz budete chti bez tech folii :-D
Odpovědět
kombinace bílý, šedý beton , dřevo.. zatím bez spotřebičů
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@lusil13 paráda, děkuji. Taky to tak asi udělám, celou bílou a ty šedé skříňky dám jen do panelu, kde bude lednice, trouba a výsuv. A šedý beton jako desku za linku. Když si pak vzpomenete na fotku bez folie, budu ráda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lto007 děkuji :-) ta šedo bílá kombinace a dřevo je prostě super
Odpovědět
tak každému se líbí něco jiné, každopádně bez dřeva by to bylo takové chladné, bez života-), a v kuchyni to žít musí.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Tak jsem se dneska v Demosu koukala na ten kašmír a je opravdu krásný :-) můžu se ještě zeptat, co máte jako zádovou desku nad pracovní deskou, to je taky deska odstín kašmír, jestli to správně vidím nebo je to nějaká stěrka? Ten kašmír je takový teplejší než jiné odstíny šedé.. moc příjemná barvička, no byla jsem tam snad hodinu..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petta33 Ano, přesně tak, ten kašmír působí tepleji než běžná šedá. Mně vlastně ani šedý nepřijde, jen podle názvu :-) Nad deskou máme betonovou stěrku, ne tu klasickou, ale takovou jemnější, lehce lesklou (jmenuje se perlata). Odstín u ní nevím (vybírali jsme z klasického RAL vzorníku nebo jak se to jmenuje a odstíny byly jen očíslované), ale moc pěkně ladí právě s tím kašmírem, měli jsme s sebou při objednávání kuchyně i vzorek, tak jsme to mohli porovnat na místě. Ve výsledku mi to přijde jako taková světlejší verze toho kašmíru, ale ono to na každém světle vypadá trošku jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně, je to moc hezký, teplý odstín, spíš do béžovo-světle hněda, tak nějak bych řekla. Ty studené šedé taky nejsou špatné, když se to dobře nakombinuje, ale pocitově bych šla radši do těch teplejších odstínů, asi :-) Ještě případně ta stěrka, odkud ji, prosím, máte? Já s tím nemám zatím vůbec zkušenost, truhlář mě varoval, že některé jsou nekvalitní, tak nevím.. Donedávna jsem ani pořádně netušila, že nějaké stěrky existují :-)
Odpovědět
@lto007 dobry den, mohla bych se prosim zeptat, jake mate rozmery kuchyne? Dekuji
Odpovědět
od skříňové části 2502x4225x2502x2480
Odpovědět
Profilova fotka
@petta33 Promiň, nevšimla jsem dotazu. Stěrku máme od firmy Němec a kvalitní by být měla, aspoň co jsem si zjišťovala, tak byli lidi spokojení i po delší době. Tak uvidíme, snad budeme taky. Je zalakovaná, takže omyvatelná a zatím se udržuje opravdu dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Díky moc za info :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?