Kombinovaná chladnička s větším mrazákem - máte tip?

Máte nějaký tip na kombinovanou chladničku s větším mrazákem dole, úsporná třída A++, cena do 10.000CZK? Případně s jakou značkou máte dobré zkušenosti? Zařizujem byt a chtěli bychom něco úsporného, ale zároveň za rozumnou cenu. Díky předem za rady :-)
Odpovědět
Já koukám na siemens, mají celkem za dobrou cenu.http://www.levneelektro.cz/s43-lednicky-kombinovane-s-mraznickou-dole?ra=0&vr=siemens&cen1=5290&cen2=104399
Odpovědět
A nevíte o nějaké široké, ale nízké ledničce, nechceme americkou - ideálně tak ve výšce 100 - 150 cm i s mrazákem a šíře více než 60 cm (i klidně 80cm).?
Odpovědět
Ahoj, tak ja vim o firme Beko, trida A++, nizka hlucnost a stala 9 tisic
Odpovědět
@vaveva ten siemens nevypadá špatně :) díky za tip
Odpovědět
@roozenka nad beko přemýšlím už od začátku, co jsem se začala po chladničkách koukat..ale nevím, nemám s touto značkou osobně žádnou zkušenost. Vy jste s touto značkou spokojená? :-)
Odpovědět
doporučuji Bosch (máme ji a super, není absolutně vůbec slyšet viz. http://www.eproton.cz/Chladnicka-komb...), také Siemens. Oni mají obě stejného výrobce, tak jsou si ty modely dost podobné. Beko je turecká značka a do toho bych se určitě nepouštěla.
Odpovědět
Jsem, teda jako mliko mi sama nevynda, ale co se tyce velikosti a tehle vlastnosti a za tu cenu, tak odpovida kvalite i cene, na pohodu. :-)
Odpovědět
a nemáte některá zkušenosti se značkou Goddess? :-) konkrétně tento typ: http://www.euronics.cz/kombinace-chla...
Odpovědět
My máme Siemens, velmi prostornou (i mrazák), A++ ve stříbrném provedení a měli jsme ji (v akci) za 8 tis. Nemůžu si ji vynachválit, nenamražuje se. Tu akci jsme chytli v Electro Worldu a přivezli nám ji zdarma. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zvolili jsme též Siemens, A++, dole 3 šuplíky mrazáku, výška asi 180cm, akorát jsem zklamaná z povrchu proti otiskům prstů. který výrobce deklaruje, protože otisky tam vidět jsou, ikdyž o něco míň než na troubě od Mory (ta ovšem není bezotisková). Vyhovuje mi extra velká přihrádka na zeleninu.
Odpovědět
@vercav89 Jen jsem četla diskuzi na datartu a lidi tam hodně píšou že vydává hodně zvuků, tak je to potřeba asi zvážit.
Odpovědět
@vaveva myslíte tu Siemens?.. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@page007 a @komenska děkuji za informace, nakonec se docela přikláním k te Siemens, i když původně mě celkem zaujala i ta Goddess, ale bohužel nikdo mi zatím nenapsal žádnou zkušenost, tak že by jste mě přesvědčily :-)
Odpovědět
@vercav89 Jojo tu siemens, tak nevím, přitom u ní je snad 38db.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta lednice každopádně slyšet je, ale nevím, která není. Předtím jsme měli 8 let starou a ta byla pochopitelně hlučnější.
Odpovědět
@komenska myslím, že slyšet jde opravdu každá chladnička, takže tu hlučnost bych až tak neřešila, pokud to není nějaký extrém :-D
Odpovědět
Dneska takové ty kňouravé a praskavé zvuky vydává takřka každá nová lednice. Způsobuje to ekologické chladící medium, bohužel daň za ekologii. Jinak před dvěma měsíci jsem kupoval tuhle http://lednice.heureka.cz/gorenje-rk-... . V kategorii 180 cm lednic docela slušně velký objem mrazáku (92l) a i lednice (230l). A je to značka, kterou servisuje kdekdo, takže pak není při potížích taková velká starost koho si zavolat.
Odpovědět
@mirda4 gorenje nevypadá zle, jen mám docela strach z těch šuplíků, apod., v recenzích jsem hodně četla, že jsou šuplíky a některé části chladničky z velmi slabého plastu, tak aby to i nějakou dobu vydrželo ...jaké máte vy osobní zkušenosti? opravdu je ten plast tak v nízké kvalitě?
Odpovědět
Asi takhle. Mě to zas až tak hrozné nepřijde, vyzkoušel jsem si v prodejně několik značek lednic a jsou některé ještě horší. Není to ani super pevný plast, ale zase to není ani nějak něco ošizenýho nebo tak. Při normálním a slušným zacházení ty šuplíky přežijou lednici. A abych si jen kvůli pevnějšímu plastu na šuplíkách připlácel několik tisíc, to mi přijde zbytečný. Toho bych se fakt nebál a pokud se vám líbí prostorem, designem a cenou, tak do ní klidně jděte. Já bych si jí klidně koupil znovu, jsem s ní spokojenej...
Odpovědět
@mirda4 moc díky za obsáhlé info, to jsem přesně potřebovala vědět :) asi si nakonec s přítelem koupíme tu gorenje, je prostorná, s nízkou spotřebou a hezkým designem :)
Odpovědět
@vercav89 Dneska jsem byla obhlédnout lednice, u té siemens se mi moc nelibilo jak se šoupou ty šuplíky, nemá to žádný pojezd, takže to tak drhlo. Dívala jsem se na A+++ takže ty stěny byly fakt tlusté. Líbila se mi samsung, měla vícero nižších šuplíků v mrazáku..... i bosch byla pěkně uspořádaná.
Odpovědět
@vaveva a za jakou cenu nabízeli tu Samsung a Bosh? A to byly obě v úsporné třídě A+++? :)
Odpovědět
Profilova fotka
jestli můžu radit tak si kupte ledničku už s no frostem což si myslím že třídy A ++ už mají snad všechny a ohledně toho kňourání tak se mi zdá že lednička kňourá když je prázdná :-S ale možná je to jen můj dojem
Odpovědět
@vercav89 Ceny si nepamatuju, ale třeba ta siemens A+++ je na netu kolem 16tis.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá typ na vestavěnou kombinovanou lednici s větším mrazákem? Nikde na netu jsem zatím žádnou nenašla! děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?