Kombinovaná chladnička volně stojící Bosh, Samsung

Profilova fotka
Ahoj Lidičky, už jsem z toho lehce zoufalá,a ráda bych si už vybrala. Potřebovala bych poradit s kombinovanou lednicí do 16000,- se A+++ bosch a samsung mě zaujali. Máte zkušenosti s těmito značkami? Od bosche mě zaujal typ KGE36AL41, ale našla jsem jen 4recenze a nic moc teda,hlavně hlučnost. Od samsungu typ RB31FERNBSS a na tu pro změnu žádné recenze nejsou. Nebo máte ještě jiné návrhy?
Odpovědět
urcite nekoukej na A+++ nebo A++. je to ciste marketing. mam za to, ze bosch/siemens je to same. ja s vyrobky siemens mam nejlepsi zkusenosti. predpokladam, ze u lednice to bude podobne. samsung netusim. jakou udavaji hlucnost? ja mam gorejne a úroveň hluku 40 dB(A) a prijde mi, ze je to standart a ruseni zadne. tu lednici prehlusi plno jinnych veci.
Odpovědět
Profilova fotka
@ppfd Manžel taky chtěl A+++, ale nakonec jsme vybírali spíše podle dalších vlastností - právě například ta hlučnost je podle mě dost důležitá. Máme AEG S74000CSM0 s hlučností 39dB a je to moc fajn, nechtěla bych hlučnější, třeba 42dB. Bosh máme myčku a troubu a zatím spokojenost. Měli jsme ohledně ledničky omezený výběr, chtěli jsme vysokou ledničku - 2m v nerezu do 20-21.000,-. Dalo nám to zabrat, ale zatím max. spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem nakonec vybrala bosch má také 2m. Hlučnost má 39db , ale co jsem koukala tak to má hodně lednic. InoxLook KGV39VL30 Funkce má dostačující a hlavně a má velice dobré recenze, tak doufejme že vydrží a nebudu zklamaná. O víkendu prokonzultuji s přítelem a pokud mi to odsouhlasí v co doufám, tak ji hned objednáme. Jak se znám tak bych mohla couvnout. Děkuji za vaše názory.
Odpovědět
Jé tu máme taky asi dva měsíce. Je úžasně tichá- máme ji 2 metry od sedačky, odkud se díváme na telku a vůbec ji neslyšíme. Zkraje jsem se chodila dívat jestli vůbec jde :). Takže dobrá volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Paráda,to jste mě potěšila. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ppfd Jak jsi s lednici po par mesicich spokojena? Vse funguje, jak ma?
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím ještě není v provozu,stále zabalená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?