Kominová digestoř 80cm - doporučení

Ahoj, nejspíš budu mít indukční desku šířku 78cm a potřebuji k ní vybrat digestoř...má někdo tipy? Měla by být komínová, šikmá, ne moc drahá(tak do 11tisíc) a ne moc hlučná...je jich mraky, jsou krásné, ale ty co jsou fakt hezký, tak cenově už hodně..nechce se mi moc investovat do digestoře, tak hodně ji nepoužívám :-| ale chci aby i trochu vypadala..
Odpovědět
Koukla bych se na digestore Maan (ted koukam ze prejmenovano na Haag). Splnuje presne to, co chces, je pekna, ale zadny tajfun necekej. Ale s cenou se vejdes uplne v pohode.
Odpovědět
@annaliesa ahaa, ty vypadají dobře a máš zkušenosti? Akorát teda dělají spíš 60 a 90cm, to zas nevím jestli by ta 90cm šíře nebyla moc mega :-| maj tam i 75cm ale jen u pár a dražších...grrr
Odpovědět
Mam bilou 90 cm, starsi verzi te Bravo. Je nenapadna, jak je zkosena a bila. 60 cm mi pripadaji trochu priprcle a ten 10 cm neni takovy rozdil, spis jestli na ni mas misto. Tyle digestore tu ma spousta lidi, i ta cerna vypada moc pekne.
Odpovědět
@annaliesa co jsem četla,tak by měla být šířka digestore jako varné desky a co koukám na obrázky kuchyní, tak to i sedí, ale právě někde maj větší a už to vypadá moc mega :-| tak úplně nevím
Odpovědět
Máme desku 80cm a digestoř 90cm a podle mě to vůbec špatně nevypadá. Ten rozdíl 5cm z každé strany není na pohled vůbec znát ;-)
Odpovědět
@fiaiv můžeš hodit fotku, jen abych viděla jak to vypadá? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?