Kování do kuchyně pojezdy Swell - recenze

Ahoj, četla jsem nějaké příspěvky na kování Blum a Hettich. Ty jsou asi nejlepší, ale náš truhlář mi říkal, že používá pojezdy Swell a že jsou celkem ok za přijatelnou cenu. Slyšela jsem to poprvé, nemáte někdo zkušenost? Nerada bych zvolila špatně.
Odpovědět
Profilova fotka
Celkem ok? :-|
Odpovědět
Truhlář napsal - celkem solidní za dobrou cenu. Takže nevím. Já počítala s Blum, ale je krapec dražší. Asi se investice vyplatí..kování, které používá totiž vůbec neznám a nemohu toho moc najít.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych šla do Blum. Pokud na něj máte, tak v tomhle bych nešetřila. Kompromis bych dělala u přechodné kuchyně o které bych věděla, že je max na pár let. Jestli to máte jako já a v tomto bydlení hodláte umřít a nechcete každých deset let řešit, co s tou příšernou, rozvrklanou, oprejskanou linkou, tak ji udělejte festovní. Pokud máte ale ráda změnu, tak není nutné, mít to nejdražší ;-) Ovšem výraz "celkem solidní, za dobrou cenu" na mě moc solidně nepůsobí.
Odpovědět
@terezkarys všude, kde jsem byla, dávali do kuchyní Hettich a Blum, my budeme mít Hettich. Ani mě tudíž nenapadlo uvažovat o něčem jiným. Taky jsem všude četla, že to je záruka kvality. Když o tom tak ale uvažuji, určitě budou i jiné firmy, které "umí" dostatečně kvalitní kování :D To je asi jako kdybych považovala za jediné auto na světě Mercedes.
Odpovědět
@brokolicenoblhoch nevím, zda jakákoliv linka vydrží do smrti, troufám si tvrdit, že ne
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt Tak jsem to nemyslela. Spíš aby vydržela alespoň těch 15 - 20 let v pěkném stavu. Ne aby se po pár letech začala s..t a za deset let byla už jen pro ostudu a k zlosti.
Odpovědět
Děkuji moc za rady a pohled na věc. Zvolili jsme Blum. Věřím, že to bude ta lepší varianta. Kuchyň bychom chtěli nejméně napořád :-) Je do nového, u staré kuchyně ještě nebyly ani pojezdy s tlumením, takže se na tento komfort opravdu těším. Jen jsem to asi potřebovala slyšet i od někoho jiného. Díky ;-)
Odpovědět
Dobrý den, přispěji svou trošku do mlýna. Vlastním firmu s tímto zaměřením a výše uvedené typy kování mám odzkoušené. Blum - záruka kvality a funkčnosti, Hettich - nebrat, má divný chod dotlumení, krátký a hrubý...nepoužívám., Swell - subjektivní pocit z funkčnosti je stejný jako u Blumu, parádní chod, funguje, ale životnost nemám odzkoušenou - zatím nejstarší montáž cca 4 roky a stále ok. finančně je Swell oproti Blumu levnější o cca 30%, pak už záleží na počtu zásuvek jestli se to vyplatí. Swell v podstatě kopíruje Blum, takže už lze zakoupit i řadu, která vypadá stejně jako Blum Legrabox. Na výklopy jednoznačně Blum, slepé rohy Kessebohmer
Odpovědět
Dobrý den, děkuji moc za odpověď. My se opravdu rozhodli pro Blum. Cenový rozdíl celé kuchyně se tak navýšil o cca 3000 Kč. Ubrali jsme trochu na jiných místech a tady jsme už ubírat nechtěli. Věřím, že by nám truhlář nenabídl něco úplně špatného. Ale Blum se nám zdál prostě lepší. Děkuji moc a ať se daří. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zdravím, když se mění kování Swell za např. Blum, vymění se jen ty spodní pojezdy nebo se musí měnit komplet? Jde mě o to, kdybych měnil vysuvy Swell za Blum, jestli pasují díry co jsou teď ve dviřkách na nové výsuvy Blum? Díky za info.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?