Která vizualizace je nejlepší?

Ahojte, co by ste zmenili alebo nejake navrhy, napady :) Prva je biely lesk, druha slonova kost a tretia je so sivou pracovnou doskou... co by v tej kuchyni vyzeralo dobre podla vas? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejvíc se mi líbí první návrh,uspořádání bych řekla super
Odpovědět
Profilova fotka
Mě si líbí víc ta slonová kost, protože je taková teplejší. Pokud mužu mít připomínku k sestavě, tak bych otočíla dřez tak aby byl odkapávač vlevo - nad myčkou. Jinak paráda!
Odpovědět
Půjde otevřít okno? :) Mikrovlnka se mi zdá dost vysoko, při představě, jak vyndávám horkou polévku, tak bych měl strach, že se poleju nebo někoho.
Odpovědět
Mně se líbí 1. a 2. návrh. Ten odkapávač mi přijde takto fajn. Vedle té stahovací skříňky je prostor. Troubu bych taky dala o krapet níž. Do mikrovlnky ruce před sebou, ne do výšky. Ale jestli jste vysocí, tak je to ok.
Odpovědět
Profilova fotka
mikrovlnku je asi fakt dobrý mít níž,mi jsme volily troubu a mikrovlnku vedle sebe,ale zase jestli deska je indukce tak asi polívku budeš ohřívat spíš na ní než v mikrovlnce a betrie u dřezu je sklopná?
Odpovědět
Mikrovlnka aj rura pojdu nižšie, dala som tam urobit pod to 2 zásuvky a roh pod zaluziou ostane nevyuzity. Zaluziu som dala nahradit otvaracou skrinkou aby neposobila rušivo. Stale sa neviem rozhodnut nad farbou. Mne by sa pacil aj bledsi odtien dreva, ale kolu oknu, ktoré je orech som dala tmavsi aby okno potom velmi nekricalo. :) Uz by som si nedala dovnutra hnede okna, len biele, levo teraz musim vsetko prisposobovat oknam
Odpovědět
@verunky ty robis vizualizacie? Robila si uz tak, ze mal niekto tmave okno a ale kuchyna v tej farbe nebola? Okno mame orech a kuchyna by sa mi pacila svetlejšia, ale pracovna doska pokracuje pod okno ako parapet. Dala by si tiez pracovnu dosku vo farbe okna?
Odpovědět
Profilova fotka
@sahenka jj něco podobneho maji známí, mají pracovní desku protažený do parapetu - tmavší dřevo, ale okno nebylo v totožné barvě, ale podobné. Nevypadalo to uplně špatně. Samozrejmě záleží na použitých barvách u tebe a jak k sobě ladí, když to nebude jako pěts na oko, tak to asi nevadí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sahenka V rohu tam máš velkou skříň nad pracovní deskou, jak se do ní "leze"?:-) rolovací? něco podobného bych potřebovala v té naší kuchyni:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nemáte spíž, tak chybí potravinová skříň.
Odpovědět
@jessika mame spiz
Odpovědět
@raada ano je rolovacia, ale nakoniec tam ideme dat otvaracie dvierka klasicke, to vypada lepsie
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mne sa tiez paci jednotka a dvojka. Ak je podlaha aj v realite taka zlta ako na vizualizaciach, tak by som dala asi skor tu dvojku. Mne sa ta tmavo hneda pracovna doska prave paci - je to pekny kontrast. Ale mozno ak ti je tej tmavej vela, tak nechaj tmavu len pracovnu dosku a zastenu za linkou daj inej farby - my mame svetlo sedu a sme spokojni. Dost moderne su teraz rozne farebne skla, tak to by tie nemuselo vyzerat zle...
Odpovědět
podlahu máme túto, tiež ma napadlo či sa k nej tá biela bude hodiť a aj v obývačke (z ktorej vidno do kuchyne) máme na krbe taký smotanový mramor
Odpovědět
slonová kost
Odpovědět
Ahojte, tak kuchynu sme dali robit...rozhodli sme sa pre dub bahenny/jasmin lesk...uvidime ako to bude vyzerať :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?