Kuchařinky pomoc - co byste změnily na návrhu kuchyně?

Hlavně si nevím rady s tím pravým rohem ]-( ... v levém budou klasické police, do pravého bych chtěla nějakou vychytávku (rohové šuplíky nebo otočný koš). Taky se mi zdá, že tam je nějak málo šuplíků. Jinak bude i samostatná větraná spíž, takže velký krámy bude kde dát. A co říkáte na ty rohové poličky? Na barevné řešení nekoukejte, je to polotovar. Díky všem za reakci a pomoc ... ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Luci, ja mam podobnou a mam tam otocny kos. Rozhodne je lepsi, nez ty vysouvaci policky (a stabilnejsi). Nad to bys mohla dat par policek a pestovat domaci bylinky nebo proste obrazky deti a pod. To jen tak spontanne:)
Odpovědět
@linee ... a co máš v tom otočným koši? ;-) Já bych potřebovala někam totiž šoupnout mouky, cukry apod. a tam mi to nepřijde zrovna jako nejvhodnější ... díky
Odpovědět
ahoj, my máme v rohu vysunovací ledvinky, ty jsou pro mě praktičtější než otočné koše, měla jsem je v předchozí kuchyni a dostávala jsem se k tomu hůř, než z těch ledvinek, ale ono pro každého je praktické něco jiného. já mám právě vysokou rohovou skřín, a v těch vyšších ledvinkách mám dozy s těstovinami, moukami, cukry a tak podobně a dole máme pečivo, strouhanku.
Odpovědět
Jeden roh mám také vyřešený ledvinkami, jsou opravdu praktické. Druhý mám jenom s poličkou, mám tam uložené spotřebiče, které nevytahuju každodenně.
Odpovědět
@lucijeje Luci, mam dve rohove. V jedne mam ruzne misky, mixer, kosiky na pecivo a pod. A ve druhe sklenene zapekaci misy, drzbany a tak. Mouky mam v takove male potravinove skrince. Ale mouky tam jdou take. Jenomze my doma peceme hodne casto a lepsi je pro mne mit po ruce nadobky, ktere k tomu potrebuji.
Odpovědět
Každému vyhovuje něco jiného, snad ti toto pomůže v rozhodování. http://www.youtube.com/watch?v=3QZDNS...
Odpovědět
@jennifer @teskam ... holky, co to je ty ledvinky? nemáte fotečku?
Odpovědět
@oopp .... no děkujůůů, parádní video ... tak začínám se klonit k rohovejm šuflíkům ....
Odpovědět

Odpovědět
@jennifer ... nejhodnější ;-) ... díky a zas mám brouka :-D
Odpovědět

Odpovědět
@lucinkafr ... luci, co myslíš ty, co dát do rohu? šuplíky, otočný koš,ledvinky? ..... zatím se nejvíc kloním k rohovým šuplíkům ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lucijeje Luci, kdyz se takto rozhodujes, tak rohove supliky se mi nezdaji nejak skladne. Ja osobne bych sla opet do otocneho kose. Zkousela jsem v Ikee ty ledvinky a ani mne ani manzelovi to nevyhovovalo, docela spatne se s tim manipulovalo. Otocny kos je skoro jako vyber z vykladu:)) Otocis a vyberes :-D Ale chapu, ze kazdemi vyhovuje neco jineho. Za mne opet uz jenom otocne kose.
Odpovědět
Profilova fotka
co mě nadchlo byly šuplíky spodní místo lišty....
Odpovědět
@linee .... no manipulaci s ledvinkami jsem si taky zkoušela a moc mi to do ruky nepáslo .... u otočného koše mi trochu vadí, že se musím dost sklánět, abych se dostala do toho spodního a mám trauma z toho, že se mi třeba v horním koši převrátí mouka :-D ... co se týče rohových šuplíků, líbilo by se mi, že by se dal ten spodní a prostřední dát dost hluboký na ty mouky, cukry, apod. a vrchnní bych měla na ty serepetičky k vaření (vařečky, apod.) a bylo by to přímo u varné desky já vlastně nevím :-D
Odpovědět
@lajlinka78 ... z praktického hlediska určitě super ;-)
Odpovědět
@lucijeje já bych poličky nedávala vůbec, protože se tam bude jen prášit ;-). Pak bych asi nechtěla mít varnou desku tam, co je, ale třeba na té pravé straně (u plotny stojim často a vadilo by mi, že jsem zády k dění ve zbytku domácnosti ;-) ), dřez pod oknem je hezký, ale asi bych ho šoupla do rohu a při přípravě jídla raději koukala ven z okna ......v tom rohu se to dá taky vyřešit tak, že bys měla 2 dvířka na pantu a otvíralo by se to celé dohromady......je to jen můj osobní názor, tak jestli se ti to nebude líbit, nekamenovat :-D
Odpovědět
@lucijeje také jsme hodně přemýšleli, co tam dát. Nejvíc se mi líbily rohové šuplíky, ale ty by mi tam překáželi, takže jsem ukázala na ledvinku s tím, že ještě uvidíme, skříňka tam bude taková, že ledvinka tam půjde, a pokud se nakonec rozhodnu pro klasické fochy s tím, že až polezu pro hrnec, strčím do linky půlku těla, tak to taky půjde :-D Ale asi tam bude ta ledvinka...
Odpovědět
@breberka ... neboj nakemenuju, zásadně střílím :-D ... díky za názor, jsem za ně ráda ;-) ... ty poličky tam určitě chci, vím že se na ně práší (mám je teď na bytě a zuřím :-D, ale neva), akorát nevím jestli je mám dát takto rohové nebo raději jen prostě jednoduchou polici, která by pak byla hluboká 28 cm - poličky mám v kuchyni ráda, takže se jich nevzdám :-D co se týče varné desky, zády k dění nebudu - dění budu mít po pravé straně v obýváku .... původně jsme uvažovali dát varnou desku na tu pravou stranu, ale pak by tam musela být závěsná digestoř a to mi zas nepasovalo k závěsnému světlu nad stolem, který bude poblíž ... asi by tam v luftu visely dvě moc velký věci :-D dřez pod oknem = můj sen :-D roh a 2 dvířka na panty jak píšeš mám v tom druhém (levém rohu) s normálními policemi, tak do toho druhého roku jsem chtěla nějaký "ekšn" :-D toš tak, moje myšlenkové pochody jsou venku ... :-D
Odpovědět
@lucinkafr ... no to máš celkem pravdu, si představuju jak stojím u kamen a potřebuju vytáhnout cukr a budu muset odsouvat dva metry aby mi ty rohové šuplíky vyjeli ... tak teď nevím už vůbec :-D
Odpovědět
@lucijeje áááha, tak teď už chápu, že na pravé straně neni stěna, tak v tom případě varná deska super ;-) . S těma poličkama nevím. Moje tchýně má jednu ne rohovou v tom samém místě a dozadu se nedosáhne, leda na stupínku. Já tam dosáhnu, ale mam co dělat ;-) Na co to chceš? Budeš tam mít něco na výstavu nebo k používání?
Odpovědět
@breberka ... i na používání (plechová pixle s kafem a čaje) i na výstavku ( např.váza s květinami, květináč s bylinkama) ;-)
Odpovědět
@lucijeje nemáš zač.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?