Kuchyň bílý lesk a dub bardolino - jakou zvolit zádovou desku?

Dobry den, poradte, prosim, v jake barve zvolit zadovou desku ke kuchyni v bilem lesku s pracovni deskou v dekoru dub bardolino?
Odpovědět
My máme tuto kombinaci a bílou desku ... ale příště bych zvolila stejnou desku jako pracovní linka, nebo sklo (je to drahá záležitost, proto jsme ho nedali)...
Odpovědět
@jenhel Dekuju. A nemohla byste mi, prosim, zaslat nejake foto? A proc uz byste volila jinak? Sklo se mi tak libi, ale bohuzel presahuje nase finanční limity...
Odpovědět
zatím jsme ve fázi plánování a budeme mít bílý mat, každopádně za linku dáváme také desku v dekoru bardolino... Na pinterestu atd. jsem viděla řadu zdařilých kombinací např. se stěrkou atd. Dost záleží asi i na tom, jak máte sladěné podlahy atd.
Odpovědět
@loapka nám na tu naši minikuchyňku nakalkulovali vysokou sumu na to sklo a jelikož se rekonstrroval celý byt, šli jsme do desky. Manžel nechtěl bardolino i na tu zeď. Mně připadá, že je to takové mdlé a té bílé je tam moc, ale už jsem si na to zvykla...
Odpovědět
@jenhel Pěkná kuchyňka, možná by ta deska stačila šedá, aby byl mírný kontrast mezi ní a horními skříňkami. Ale nevadí, i takto je kuchyňka hezká.
Odpovědět
@agnessa ano, máme vymalované vše na bílo, takže je té bílé na mě moc,já bych šedou nedala, myslím, že bych s odstupem dala spíš to bardolino i na tu zeď, no aspoň vidíte jak to vypadá :-)
Odpovědět
@jenhel Moc Vam dekuju za fotku. Mame uplne stejne velkou kuchynskou linku 😁 Vase kuchyn vypada opravdu krasne 👍 Neco takoveho bych si za linku predstavovala. Vy mate vylozene ciste bily dekor?
Odpovědět
@loapka ano, řekla bych že je to klasická bílá....
Odpovědět
@loapka v albu mám návrh - není to reálná fotka, ale třeba pro představu, jak to vypadá s deskou...
Odpovědět
@agnessa Dekuju, mrkla jsem. Mne se prave vic libi ta leva strana, kde mate za linkou tu sedou 😊
Odpovědět
@agnessa Zajimavy tip! A myslite, ze by se treba sterka nebila s tim drevem?
Odpovědět
@loapka Ta šedá bude právě jen výmalba (ta strana nebude pracovní, spíš odkládací, jsou tam zúžené skříňky). Myslím, že bít se stěrka určitě nebude, viděla jsem i tady ve fotoblozích několik kuchyní bardolino, kde na zadní stěně byla buď stěrka, nebo nějaké tmavé velkoformátové obklady, co stěrku připomínaly a vypadalo to moc hezky. Případně jít do šedé desky. Je to levnější varianta a časem třeba našetřit na sklo apod... Celkově se mi moc líbí kombinace šedé, bardolina a bílé. :)
Odpovědět
Článek se načítá
@agnessa Dekuju. Zkusim pohledat ty sterky. To me fakt zajima. Mate recht, pripadne zvolit nejakou desku v teplejsi sede... No jsem zvedava, co nakonec zvitezi 😊
Odpovědět
Mate nekdo k teto kombinaci za linkou perlove ci kasmirove sedou? Nevim, kterou zvolit... 😔
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?