Kuchyň v bílém lesku a dub bardolino - jakou zvolit podlahu a dveře?

Ahoj, prosím o radu. Plánujeme kuchyň - skříňky bílý lesk a pracovní deska dub bardolino. Jakou jste k tomuto dekoru volili podlahu a dveře? Děkuji za tipy:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hubla zdravím, mám desku dub bardolino /neboli sonoma a skříňky lakovaná slonová kost (takové svetlonce krémové) a na podlaze máme PVC takové střední hnědé s lehkým nádechem do seda. V albech mám i vyfoceno. Je to tarkett stella ruby. Měla bych tam někde mít tedy foto i přesný název.
Odpovědět
@zuzka3112 moc děkuji za komentář a za informace, máte to krásné, přesně nějak takhle bych si to představovala a ta kuchyň je nádherná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hubla děkuji moc já právě nemusím moc bílou, te je na stěnách dost, mám ráda krémové a takové barvičky.. A kamarád stolař, takže nebylo co řešit, dělá nám komplet nábytek na míru do celého domu, včetně ložnic, obýváku, předsíně... Je precizní, spolehlivý a kolikrát sám přijede se na něco podívat, jestli to je v pořádku a něco někde nepovolilo, bo sme měnili jeden vysuv a jedny panty. Takže najdu Vám, co máme za podlahu 😉
Odpovědět
@zuzka3112 mě se právě také líbí barvičky jako hnědá, béžová, vanilka apod. :-) máte moc šikovného kamaráda. My jsme oslovili od našeho pana stavbyvedoucího syna a doufám, že také budeme spokojeni. Teď jen šťastně vybrat, aby vše bylo krásně sladěné.
Odpovědět
Profilova fotka
@hubla my mae dvere bile, a na podlaze tusim, ze tmavy dub dlazbu, kuchyn je super
Odpovědět
Profilova fotka
Bratova kuchyna dub bardolino. Dvere maju tiez dub bardolino, aj skrinu v chodbe. Podlaha vinylova Quickstep.
Odpovědět
@rebecca363 moc krásné:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@rebecca363 krásné. A jakou mají prosím podlahu?
Odpovědět
Profilova fotka
@strapecek je to clickovy vinyl od Quickstep Livyn odtien Dub canyon bezovy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?