Kuchyň - prosím o názor

Dobrý den, chtěla bych vás požádat o názor. Kuchyň plánujeme v bílém lesku. Pracovní desku budeme mít dub hamilton. Teď se rozhoduji, jestli dát jako zadní panel chromix stříbrný nebo dub hamilton. Co by se doporučili? Děkuji, Jana K.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj koukam asi Nobilie vid? co bych urcite zmenila je dat mycku vlevo od drezu - drez samozdejme odkapavacem nad mycku horni skrinky bych doporucila treba vyklopne (typ blum Aventos HF)
Odpovědět
@verunky Ahoj, jj návrh je od Nobilie, ale realizace bude nakonec od truhláře. Horní skříňky budou výklopné (Aventos HF). Dřez je tak umístění kvůli oknu, jinak bych také volila opačně... ještě to promyslím... co by si volila za zadní dekor 🙂 ?
Odpovědět
Profilova fotka
@kokeja da se vybrat drez ktery ma umisteni baterie ne na stredu ale z kraje obklad bych volila spis drevo nebo sklo (ale v kazdym pripade s tim obkladem muzes pockat a dle vzorku si to zkusit az kuchyn bude :-)
Odpovědět
@verunky Děkuji za názor 🙂
Odpovědět
Co by se vám víc líbilo?
Odpovědět
Profilova fotka
@kokeja já plánuju zadni panel ve stejnem provedeni jako desku. Když jsem to takhle videla, hned mě to nadchlo a myslím, že se tím nedá nic zkazit ☺
Odpovědět
@martinanaruby děkuji
Odpovědět
ahoj ...my mame bily lesk ..pracovni desku plus dve horni skrinky dub halifax prirodni a zadni panel chromix stribrny a ja jsem teda spokojena... je to jenom o vkusu kazdyho ...plus teda tim ze my mame ty horni skrinky v dubu tak by to bylo asi dost blby kdyby ten panel byl taky dub 🙂
Odpovědět
@olimoun mockrát děkuji za názor 🙂 mohla bych požádat o foto kuchyně?
Odpovědět
@kokeja poslu do zpravy 😉
Odpovědět
Rozhodně bych dala také hamilton anebo stěrku. Stříbrná mi k tomu nesedí.
Odpovědět
Nemáte někdo dub Hamilton jako zadni panel?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kokeja Dobrý den, my máme obklad z dubu hamiltonu. Můžete mrknout ke mně do alba. 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem tady kdysi našla kombinaci dub nebraska+chromix stříbrný a vypadá to náhodou moc dobře, nic se nebije a krásně se doplňují.
Odpovědět
Oboje vypadá moc pěkně, ani jedním se asi nic nezkazí... je to dilema 🙂
Odpovědět
@kokeja já jsme třeba konzerva 😭😂 a proto bych šla určitě do hamiltonu... My to třeba vyřešili tak, že jsem zádový panel nedala v dekoru, ale bude omyvatelná bílá barva.. později snad bílé sklo... A budeme mít kombinaci bílého matu na skříňkách a deska v dekoru dubu. ☺️☺️☺️
Odpovědět
Profilova fotka
dej co se nejvic líbí tobě ;-) ;-)
Odpovědět
Prosím Vás která kombinace je lepší?
Odpovědět
Ja jsem použil dub nebraska na horni skříňky a pracovní desku, co se tyče zástěny nejsem přesvědčen ze se sedá sterka nebo chromix nějak extra hodí naproti tomu nám doporučili imitací rzi corten a jsem nadšený
Odpovědět
@sandra068 za mě ta tmavší varianta ☺️☺️☺️ to je chromix?
Odpovědět
@sandra068 taky se mi víc líbí ta tmavší varianta 😉
Odpovědět
@sandra068 tmavsi
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky tmavší.
Odpovědět
Ahoj, ještě se vrátím k mému prvotnímu dotazu. Napadlo mě, že kdybych dala jako zadní panel ten chromix stříbrný, tak by mohly být horní skříňky v dubu hamilton. Co myslíte - nechat horní skříňky bílé nebo v dekoru dubu?
Odpovědět
Profilova fotka
@kokeja Jaká bude podlaha? Pokud bude nějaký výrazný dekor dřeva, tak už bych dala nahoru bílou, protože dřevo na podlaze, pracovní desce i horních skříňkách už mi přijde moc.
Odpovědět
@ksarka ahoj, podlaha bude vinylová v dekoru dubu. Asi by toho dřeva bylo už moc...
Odpovědět
Profilova fotka
@kokeja Já mám v plánu dát dřevo na horní skřínky, na podlahu vinil v dekoru dřeva, ale nějakého studeného odstínu a jako pracovku+čelo chci béžový písek, aby se to nebylo. Bud bych to dala na pracovku+čelo, nebo jen horní skřínky.
Odpovědět
@ksarka díky za názor 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?