Kuchyň v panelovém bytě, řešení dispozice

Dobrý den, budeme s manželem dělat novou kuchyň (tedy spojený obývací pokoj s kuchyní) v panelovém bytě. Máme teď k dispozici pokoj o velikosto 31m2. Máte někde takto řešený prostor v paneláku? Jak to máte řešené? Potřebovala bych trochu inspirace. Děkuji:-)
Odpovědět
@kordikmar nejsme v paneláku, ale v bytovce, mrkni ke mě do alba
Odpovědět
Profilova fotka
sestra je v paneláku a má to moc hezké, bohužel nemám fotky :-(
Odpovědět
@kordikmar Zdravím, nevím jakou máte dispozici, my měli kuchyn do L a průchozí WC a koupelnu). vyřešili jsme to viz níže.
Odpovědět
špatně jsem to vložila, ale snad to bude i tak ok:)
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
Tato kuchyň vypadá moc pěkně
Odpovědět
Profilova fotka
@kordikmar Ahoj, panelové byty mají velice různé dispozice, bylo by možná dobré nám dát půdorys - a potom se třeba ozve někdo, kdo to má stejně. My třeba bydlíme v paneláku postaveném v konstrukční soustavě VVÚ-ETA a máme (na panelákové poměry) dost velkorysé prostory. :-)
Odpovědět
@kordikmar Dejte sem dispozici bytu, pokusím se následně najít stejné dispozice, jak jsme je kde řešili. S pozdravem, Jiří Vrzal
Odpovědět
Ahoj, hele my před rokem taky rekonstruovali kuchyň, chtěla jsem jí hlavně praktickou, a myslím že máme možná ještě menší prostor než vy, tak jsem si nechala udělat návrh v kuchyňském studiu, a vyřešili to pěkně. Chtěla jsem i ten barový pult jak je na návrhu výše, ale to mi paní od oresi řekla že už by asi nevypadalo pěkně, že by se díky tomu ještě zmenšil prostor, ale i tak jsem spokojená, důležitý je že se do kuchyně vešlo všechno. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?