Kuchyň ze "Sklady Dušek", máte někdo zkušenost?

Profilova fotka
Holky, nemáte někdo nějakou zkušenost? Líbí se mi jejich galerie kuchyní, ale jak jsou kvalitní?
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarád má od nich kuchyň asi čtyři roky a je spokojenej. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme od nich kuchyň 4.rokem a spokojenost.Vše funguje jak má.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme od nich kuchyň do paneláku a naprostá spokojenost včetně montáže. Teď jsme si nevybrala vzor a vadilo mi, že vnucujou spotřebiče od nich. Pokud se vám jejich barvy líbí, tak mohu doporučit. Zdarma vám spočítaj a nakreslej návrh, ale připravte se na to, že nejsou kreativní, musíte přijít s vlastní představou a doporučuju ve všední den, neb v sobotu je tam moc lidí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Včera jsme byli v jejich studiu, co mají na Novodvorské. Doporucuju zajet si do Brandysa, tam se porozhlidnout, vybrat a návrh si nechať zpracovat jinde - ještě jsou na jednom místě v Praze. Na Novodvorské jsou so,ne celý den. Seděli jsme tam 3 hodiny, dostali 3 zcela odlišné návrhy. Je pravda, že propagují vybrané spotřebiče - Whirpool, Bauknecht, případně Beko, Aeg, Philco, Electrolux. Nicméně lednice, která je u nich za 18990, je na oficiálním webu Whirpool za 30000.
Odpovědět
Nevím jestli mohu přispět se svojí zkušeností jelikož nejsem holka, ale rád bych pomohl. Máme kuchyň ze skladů Dušek asi 12 let, opravdu vše funguje jak má a byli jsme hodně spokojeni. Protože máme studio prakticky přes silnici šli jsme znovu vybírat kuchyň i do našeho nového domu. Po naplánování ve čtvrtek odpoledne nám paní slíbila, že buď v sobotu a nebo v pondělí zašle vizualizaci a cenovou nabídku. Potřebovali jsme to poměrně rychle kvůli instalační schůzce se stavební firmou a taky kvůli tomu, že ve středu končila akce v Scontu na 50% slevy na plánované kuchyně. Jenom pro vysvětlení i Sklady Dušek i Sconto a tuším, že i Siko prodávají kuchyně od Slovenské firmy Decodom. Takže pokud jsme mi a nebo kdokoli jiný spokojen s kuchyní ze Sklady Dušek tak je to vždy kuchyň Decodom. Ve středu dopoledne jsem volal do Skladů Dušek a ještě jsem prosil jestli by neposlali, alespoň rozpočet, ale bylo mi řečeno, že to určitě nestihnou. Návrh a rozpočet nedorazil už vůbec, takže jsem po 14 dnech napsal stížnost na všechny e-maily, které jsem našel v jejich kontaktech. Odpověď dodnes žádná. Takže v Sconto Černý Most paní Eva Makovská je podle mé zkušenosti opravdová profesionálka a nám velice pomohla s naplánováním a se vším co bylo potřeba, nevnucovala žádné spotřebiče a kuchyň už máme 2 měsíc složenou ve skladu Sconto a těšíme se až ji budeme mít namontovanou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?