Kuchyně až do stropu - ano či ne?

Ahoj, prosím o názory ke kuchyňským skříňkám až do stropu :) Za obrázky vlastních kuchyní budu moc ráda. Lucka
Odpovědět
Ahoj, skříňky až do stropu mám, líbí se mi to, je to praktické. Fotku mám tady v albu.
Odpovědět
Mám taky a jsem moc ráda. Aspoň pořád nemusím nahoře utírat prach. V horních skříňkách mám věci, který potřebuju jednou za čas - třeba lékárničku, nebo i vánoční ozdoby, apod.:o) Takže za mě můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky plánujeme kuchyňskou linku až ke stropu. Proto bych se chtěl zeptat těch co už ji mají, řešili jste nějak odvětrávání i nahoře? Elektrikář mě přesvědčuje, že pro lednici je lepší, když vzduch může cirkulovat a pouze spodní mřížka je prý málo. Ptal jsem se na to i kuchyňáře a ten se po chvíli váhání přiklonil na stranu elektrikáře. S mřížkou nahoře to ale podle mě nebude vypadat tak hezky. Na žádné fotografii jsem ale mřížky nahoře nenašel. Máte to někdo?
Odpovědět
větrání můžete řešit hned nad lednicí, zvětšenou spárou mezi dvířky a nebo do boku, teplo si cestu najde, jen by měla být co nejkratší
Odpovědět
Profilova fotka
máme, líbí se nám to a přijde nám to praktické. úložný prostor na víc využijeme na málo používané věci
Odpovědět
@pharc http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch...
Odpovědět
Profilova fotka
@pharc Zrovna se chystáme na rekonstrukci kuchyně a určitě dáme skříňky až do stropu, je to super jako úložná prostor a osobně se nám nelíbí, když jsou na lince vystavené věci jako lapače prachu a mastnoty, takže budou až do stropu. Uděláme je ve dvou řadách, spodní klasické a vrchní uděláme asi o 5-10 cm hlubší, ať se tam můžou schovat spotřebiče větších rozměrů a použijí se jednou za rok třeba :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?