Kuchyně bílý lesk - bílá pracovní deska

Profilova fotka
Ahoj střecháčci, má někdo z vás bílou kuchyň v lesku s kombinací bílé pracovní desky? Rozhoduji se, jakou barvu pracovní desky zvolit, a když jsem projela škálu barev od bílé, světlé šedé, přes tmavě šedou až k černé... Vrátila jsem se zase k bílé :-) Jak se bílá pracovní deska udržuje? A co máte případně jako obklad na zdi?
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda osobní zkušenost nemám, ale kamarádka má bílý stůl a řikala, že by si ho už nedala - jsou tam vidět docela dost malé škrábance. Co jsme byli v ukázkovém domě, kde měli bílou pracovní desku, tak hrůza - byl vidět bordel, škrábance. Taky by se mi líbil takový stůl, ale z tohoto důvodu jsem od toho ustoupila. :-)
Odpovědět
@texxa my mame. Mame ji dokonce i na varicim ostruvku. Kazdej nas zrazoval a pohoda. Mame ji rok a pul a neni krome par mini skrabancu nic nikde ponicenyho. Pravda, ze mame permanentne prkno na lince, ale to bys taky primo na desce nic nekrajela urco :-). Mame linku i desku v bilym lesku, jina se mi proste nelibila a nehodila by se nam ani k ostatnimu vybaveni.. Takze to bila bejt musela a jsme fakt moc spokojeny. A varime opravdu hodne, nesetrime ji :-)
Odpovědět
@texxa jo a za linkou mame ciry sklo
Odpovědět
Profilova fotka
Do kuchyne lesklou pracovni desku - pokud to neni sklo nebo kámen - bych nedavala.
Odpovědět
Profilova fotka
bílou bych nedávala ani za milion. Máme bílou a je to za trest, jsou vidět rýhy a navíc třeba když mi vytekla červená řepa, tak tam mam na ní růžový flek :-/ a to bylo vesměs hned utřené, to samé kapka od černého čaje, ale ta byla zaschlá(nevšimla jsem si - teda přítel). Bílou prostě nikdy. Ano je to pěkné, ale taky budem ted volit šedou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem jí bohužel neměla šanci nikde vyzkoušet, vidět na život... Zítra je jedeme někam omrknout, tak děkuji za názory :) @verunky a pokud by nebyl lesk? Mám na mysli něco takového: http://static.prozeny.cz/images/rsgal... http://www.living.cz/uploads/thumbs/7... I když u té druhé těžko říct, zda to lesk není....
Odpovědět
Profilova fotka
@kel91 tak to tedy nerada slyším. Od jakého výrobce máte desku?
Odpovědět
Profilova fotka
@texxa já myslím že i záleží na materiálu, když si necháte udělat třeba umělý kámen tak ten bude asi odolnější a dá se případně opravit, rozleštit... Měli jsme kuchyňskou skříň z bílého lamina a tedy tam byly fleky tak bych lamino bílé už nedávala.
Odpovědět
Profilova fotka
@texxa netuším, je už dost ,,jetá,,, proto budem taky měnit
Odpovědět
Profilova fotka
@texxa to druhy vypada bud na corian nebo kamen mat
Odpovědět
Profilova fotka
@texxa my meli na byte...bila kuchyň bily kámen. ..a ted budu volit stejne ☺☺☺ neměnila bych 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem poněkud rozčarovaná...:) Naživo se mi líbil Egger - tmavý a světlý beton, Valentino šedé, Polyform - Vápenec a Mramor štípaný, Kronospan - Břidlice. A teď babo raď :D Bílé dekory se mi líbí v umělém kameni... Ale ten jsem bohužel musela zavrhnout, cena je docela pálka. Ale vypadá krásně, o tom žádná :)
Odpovědět
Článek se načítá
@texxa vyjmenované dekory jsou hodně žádané a pěkné...Pokud jde o bílou...budete plakat!!po roce - dvou ji vyhodíte.. třeba takové Kari je supr na bílé apod... Umělý kámen je super, ale pokud se poškodí povrchové leštění, tak může nasáknout zbarvení..ale vybrousí se, naleští a jedete jako s novou (za nějakej peníz).A za tu cenu, tu desku máte 4* vyměněnou z těch desek, co jste psala..
Odpovědět
Bílá barva pracovní desky je skvělý nápad, asi jako sněhobílé kalhoty na stavbu... Ale na druhou stranu, aspoň při předání to bude určitě vypadat úžasně 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bílou už jsme definitivně zavrhli :) Favoritem je nakonec asi Egger amalvi bílošedý, ale zatím jsem ho neviděla naživo... @oztricker odstínem kari myslíte vyloženě žlutou pracovní desku? To věřím, že bude pěkná kombinace, ale na mě tedy asi hodně divoká :-)
Odpovědět
@texxa Nerad bych se vás dotkl, ale to opravdu myslíte vážně ten váš dotaz ke kari??? Ale na druhou stranu je to možná nemoc, kterou tu trpí vícero přispěvatelek a tazatelek, neschopnost porozumět psanému textu... Možná si někteří opravdu rady nezaslouží =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lopp kupodivu jste se mě nedotkl, protože vidím, jak můj dotaz stupidně vyzněl. Původně jsem se chtěla zeptat, co je myšleno kari, protože to ani po googlení opravdu nevím. Možná kdybych za poslední větu dala jiného smajlíka, vyznělo by to lépe a tak, jak bylo v plánu.
Odpovědět
@texxa Kari je mysleno koreni, vic nemam co dodat, obcas je lepsi pouzivat hlavu nez internetovy vyhledavac...
Odpovědět
Profilova fotka
To samozřejmě vím... Ale spojila jsem si ho jen s odstínem žluté barvy, opravdu mi to v kontextu nedošlo, až teď po opětovném přečtení. Teď se směju sama sobě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?