Kuchyně Hornbach. Máte zkušenost?

Ahoj, včera jsem byla pro pár věcí v hornbachu a všimla si že tam mají celé kuchňské studio. Jsou to německé kuchyně, cena je víc než dobrá,kování kvalitní atd... Líbí se mi i desing skříněk, zapuštěné úchytky, široké krycí panely. Jediné čeho se bojím že nikdo z okolí od nich kuchyni nemá. Nemáte s nimi někdo zkušenosti? Měla jsem mít ikeu s tím, že by jsme dělali spoustu úprav (deska, krycí panely, úchyty kupované jinde). Takhle bych to mohla mít od jednoho dodavatele....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, nevim jak kuchyne, ale zatim pred hornbachem nas varovali, napr. ohledne kachliku a plovoucich podlah
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud vím, tak v Hornbachu prodávají slovenské kuchyně Decodom a ty jsou kvalitní ;-) Kuchyň máme sice odjinud, ale jinak máme s Hornbachem jen dobré zkušenosti.
Odpovědět
Ahoj, kuchyně vypadají vcelku slušně, tak proč ne. Jinak s hornbachem mám také dobré zkušenosti. Kupovali jsme tam dalažbu a rodiče plovoucí podlahu a vše drží jak má, takže je to vždy o štěstí kdo na co natrefí...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám z Hornbachu obklady a plovoucí podlahu a všechno je super. Kachliček nám pár chybělo (nebylo jich víc skladem) a prodavač je do 2hodin!!! sehnal. Pár kachliček nám potom zůstalo a nebyl problém je po kuse vrátit. Takže já bych šla klidně i do kuchyně, mám z Ikea a stoji za ...no za moc to není :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme si nechávali dělat v hornbachu naši malou kuchyňku asi před 5 lety a super ;-) všechno v pohodě x-)
Odpovědět
Profilova fotka
a máme z hornbachu skoro všechny podlahy i kachličky a pohodda, však to jsou jen prodejci a najde si tam své každý z různé cenové kategorie x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?