Kuchyně Ikea. Ano či ne?

Kuchyně Ikea......Ano či ne? Poraďte prosím
Odpovědět
http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/l... Já jsem za tu cenu moc spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
koukni do této diskuze: http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... Negativní příspěvky jsou ale většinou od lidí, kteří tu kuchyň nikdy neměli. Moje sestra ji má už přes 3 roky a bez problému. Já si tam kuchyň do baráčku také pořídím.
Odpovědět
@k7ata kuchyni z Ikey máme, už 7 měscíců a jsme spokojení, montovali jsme ji sami, což teda nám dalo trochu zabrat, motovat po nocích, ale s výsledkem jsme spokojení a za tu cenu bychom jinde nesehnali, respektive ano, ale typu obi, bauhas apod. což nepřicházelo v úvahu.... vybrali jsme tak nějak cenově zlatý střed, myslím, že kvalita je dobrá.... a několik let nám vydrží....
Odpovědět
Moc děkuji za názor....ještě popřemýšlím... Teď jsem koukala že nabízejí i vest. spotřebiče 8-)
Odpovědět
@k7ata hlavně, každý, kdo přijde na návštevu a vidí jí, je z ní unešený :-) a moc se líbí :-) vest. spotřebiče od nich nemáme, kupovali jsme jinde a něco jsme už měli a vešly se tam dobře.... já jsem nadmíru spokojená... ty dojezdy a výsuvy...za tu cenu.... to, že jsme si to mohli rovnou odvézt... montování je sice zdlouhavější ve dvou, ale v podstatě jednoduché...jak smontuješ jednu skrinku, už si poradíš i s dalšími... zlatý střed jsme vybrali z toho, co nabízí ikea...ani ty nejlevnější čela, ani nejdražší, ale taky, že se nám to nejvíc líbilo.. a perfektne to ladí s dubovými parketami co máme :-) a služby ikea taky fajn... dopravu a motáž jsme meli vlastní, ale to, že jsme mohli vrátit neco, co jsme nakonec nevyužili a oni nám vrátili kolem 3.000,- to jsme ocenili.... a je tam dlouholetá záruka, máme i baterii a dřez a taktéž spokojenost.... abych řekla pravdu, ani jsme nad jinou kuchyní odjinud neuvažovali, ikea se mi líbí a je opravdu cenově dostupná.... a nepotrpím si na nějaké luxusnía drahé věci či vybavení :-)...ale jasně, každej, at to má, takové jaké chce.....my jsme spoko s tímhle a o to tu jde ;-)
Odpovědět
My si nechali udělat vizualizaci od Oresi a kuchyň by nás stála 88 tis. bez spotřebičů........takže mazec....Tak to je dobrý,známej si ji tam taky nechal dělat,ale mají ji zatím jen měsíc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@ishtara Ahojky můžu se zeptat na kolik vás vyšla?? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Už jsem se rozhodla že Ikeu ne,cena je sice přijatelná,ale jen proto že není problém kdykoliv poškozenou část dokoupit.Nakonec jsme si našli šikovného truhláře a vejdeme se do 70tis. i se spotřebičema
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?